Дневен хороскоп за понеделник, 9 февруари 2015

Какво са ви подготвили звездите днес?

Дневен хороскоп за понеделник, 9 февруари 2015

Овен
Днес ще имате достатъчно енергия за всичко, което ви предстои. Не забравяйте близките си – отделете им от своето свободно време задължително!

Телец
Бихте могли да прекарате деня си, вглъбени в своята работа. Ако го сторите, ще имате достатъчно основание след това да изисквате нещо от шефовете си.

Близнаци
Възможно е да не ви се работи особено много днес. Не се притеснявайте – всеки има такива моменти! Просто се отдайте на мързела, а утре ще наваксате...

Рак
Колкото и да се преструвате, че не ви пука, сте силно притеснени за своята връзка. Помислете дали не можете да направите нещо, за да я спасите.

Лъв
Трудно ви е едновременно да градите кариера и да се грижите за семейството си. Днес ще получите недвусмислен знак, че се справяте страхотно!

Дева
Наясно сте, че днес някой ще изисква много от вас. Положете усилия и ще се почувствате удовлетворени от добре свършената работа.

Везни
Не е лесно да се работи с хора като вашите колеги. Не позволявайте на емоциите да ви водят при взимането на решения обаче! Днес ще е напрегнат ден, но от вас зависи как ще приключи.

Скорпион
Откъдето и да го погледнете, вашият ден е страхотен! Върви ви във всички аспекти на живота и се чувствате прекрасно.

Стрелец
Опитайте се да не бъдете твърде груби с хората, които откровено ви дразнят. Просто не си заслужава да им доставяте удоволствие като показвате, че ви пука.

Козирог
Днес е най-добре да оставите разумът да ви води. Ще трябва да вземете някои наистина трудни решения, които ще определят близкото ви бъдеще!

Водолей
Откакто се опитвате да не мислите за определен човек, само това правите! Днес е крайно време да поставите емоциите си в ред.

Риби
Дайте си сметка какво точно искате. Днес ще трябва да вземете важно решение, касаещо бъдещето ви в тази фирма.

6 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay