Дневен хороскоп за сряда, 07 февруари 2018 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за сряда, 07 февруари 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Настанили сте се удобно в нечие сърце, но давате ли си сметка, че то е по-ранимо отколкото ви се иска? Не си играйте с чувствата на другите само защото за момента ситуацията е изгодна за вас.

Телец

Около вас се вдига невероятен шум през целия ден. Причината за това е ваше решение, което не се харесва на близките ви. Обяснете им спокойно своята позиция - ако все пак изберат да не ви подкрепят, ще си имате едно наум.

Близнаци

Говорите много, а всъщност не казвате нищо. Празните приказки няма да ви спечелят точки нито на работното място, нито сред най-близкото ви обкръжение. Време е да се научите да бъдете по-сериозни в отношенията си с околните.

Рак

Бъдете прилежни в работата си днес. Въпреки че денят е почивен, ще има доста задължения, които ще занимават ума ви. Става въпрос както за домашни задачи, така и за несвършена навреме работа в офиса, която сте взели за вкъщи.

Лъв

Бремето, което е надвиснало над вас, малко по малко започва да се разсейва. За това ще помогнат както личните ви усилия, така и помощ, която ще дойде от най-неочаквано за вас място. Тя ще ви провокира да преосмислите мнението си за определени хора.

Дева

Предстои ви ден, изпълнен с изненади. Дори и да обичате да планирате деня си, за да избегнете непредвидени ситуации, това няма да се случи днес. Една след друга се появяват изненади, които ще объркат графика ви.

Везни

Не кривете душата си, а признайте истинските си мисли. Няма как да избягате от чувствата си, затова е най-добре да ги разгадаете и да ги приемете - те не са толкова несподелени, колкото си мислите.

Скорпион

Фокусирайте се върху собствените си желания и цели, защото ако продължавате да ги пренебрегвате, няма да успеете да ги осъществите. Вашите нужди са също толкова важни, колкото тези на близките ви. Не ги оставяйте настрана.

Стрелец

Възползвате се от услугите на свой приятел, когато имате нужда от помощта му, но не давате нищо в замяна. Поведението ви не е правилно и е добре да се поправите. Иначе рискувате да изгубите това приятелство.

Козирог

Обидени сте от реплика на свой приятел, която той е изрекъл по-скоро без да се замисли. Думите му обаче са успели да ви жегнат и отношението ви към него не е особено топло. Предстои дълго изясняване на ситуацията.

Водолей

Чувствате се удобно в уюта на дома, но днес ще ви се наложи да излезе от зоната си на комфорт. Предстои ви предизвикателство, в което ще трябва да вложите всичките си усилия. Няма да ви бъде никак лесно да се справите с него.

Риби 

Припознавате себе си в човек, който е по-млад от вас, но върви по вашите стъпки. Подайте му ръка и споделете ценния си опит - това ще повдигне самочувствието му, а вие ще има на кого да предадете наученото.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay