Дневен хороскоп за сряда, 1 април 2015

Най-пролетният месец вече настъпи!

Дневен хороскоп за сряда, 1 април 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Имате нужда да пренастроите вижданията си за бъдещето. Плановете ви изглежда няма как да се осъществят, затова се постарайте да измислите алтернативен вариант за осъществяване на желанията си.

Телец
Един от най-близките ви приятели има нужда от вас, но никога няма да признае, че му е необходима помощта ви. Предложете я сами, без да чакате той да ви потърси. Наистина ще го спасите във важен момент.

Близнаци
Днес ще срещнете особени трудности при изразяването на себе си и на онова, в което най-силно вярвате. Убежденията ви ще бъдат поставени под въпрос, а защитата от ваша страна не е особено сполучлива. Постарайте се повече - трябва да знаете как да отстоявате себе си.

Рак
Очаквайте научаването на новина, която не само ще ви свари напълно неподготвени, а освен това ще разбие на пух и прах доверието ви в човек, който приемате за изключително близък. Ще бъдете наранени, но поне ще научите истината.

Лъв
Сутринта ще бъде спокойна, но следобед ще се сблъскате с особено напрежение на работното място. Проявете хладнокръвие, ако искате да се справите с лекота с проблема.

Дева
Предстои важно събитие, на което залагате всичките си надежди. Това не е правилно, защото, при евентуален неуспех, ще бъдете много разочаровани. Изградете си резервен план.

Везни
Приятелите ви смятат, че напоследък сте се променили и то не към добро. Макар и да не го казват право в очите ви, мнението им личи от разстояние. Достатъчно добре ги познавате. Помислете дали не са прави.

Скорпион
Напоследък сте особено натоварени. Омръзнало ви е от хора, които постоянно трупат дивиденти на гърба на другите. Не можете да се примирите с несправедливостта по света и това ви побърква. Намерете начин да разпуснете, за да се освободите от цялото това напрежение.

Стрелец
Предоставя ви се свободно време, което не трябва да губите в напразни действия. Прекарайте деня с най-близките си - това не ви се е случвало отдавна и те наистина ще го оценят. Освен това самите вие ще се почувствате по-добре.

Козирог
Загубата на нещо скъпо ви кара да се чувствате унили и потиснати. Запомнете, че хората са по-скъпи от вещите. Недейте да страдате по изгубена придобивка. Докато най-близките ви хора са в живота ви, нищо друго няма особено значение.

Водолей
Желателно е да опитате да бъдете по-толерантни към хората около себе си. Съдите прекалено прибързано околните, а реално не знаете нищо за тях. Трябва да ги опознаете, за да можете изобщо да си позволите да говорите по техен адрес.

Риби
Контролът не е от най-силните ви качества. Не сте способни да направлявате собствения си живот, а това ви кара да се чувствате безпомощни. Не се притеснявайте - звездите ще се погрижат за благополучието ви!

8 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay