Дневен хороскоп за сряда, 10 декември 2014

Стискайте зъби, два работни дни вече са в миналото!

Дневен хороскоп за сряда, 10 декември 2014

За да започвате всеки свой ден с нашия хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook!

Овен
Още от сутринта денят ви ще почне с песен на уста. Не позволявайте на никого да помрачи страхотното ви настроение! Дори навън да е студено и кално, в душата ви грее слънце.

Телец
Днес ще ви се наложи да обикалят насам-натам и вечерта ще се чувствате ужасно изморени. Не се притеснявайте, ще имате възможност да си починете качествено и да съберете нови сили.

Близнаци
Иска ви се да постигнете всичко изведнъж, но в живота нищо не се получава по този начин. Имайте търпение, защото все пак усилията ви ще бъдат увенчани с успех.

Рак
Не може да се каже, че днес ще бъдете във върховна форма. Околните малко ще ви дразнят, но това се дължи и на непоносимостта ви към климатичните условия. Скоро ще се адаптирате към новата обстановка.

Лъв
Днес ще се наложи да вземете важно решение, което ще промени посоката на вашия житейски път. Обмислете внимателно всички алтернативи и действайте.

Дева
Настроението ви днес ще е доста приповдигнато, защото ще разберете, че ви предстои отдавна бленувано пътуване. Стягайте багажа и заминавайте - все пак придвижването от точка А до точка Б ви е едно от любимите занимания.

Везни
Страхотни новини ви чакат днес - нещо в работата ви ще се промени към по-добро. Търпението си е заслужавало! Сега ще имате енергия за всико.

Скорпион
Днес ви се струва, че всички се опитват да ви натоварят психически. Не допускайте да загубите своята душевна хармония заради чуждите проблеми. Помагайте на другите, но всяко нещо си има граници.

Стрелец
Няма как да се преструвате, че всичко е наред - знаете, че сте обидили свой близък и това цял ден ще ви преследва. Извинете се и покажете, че съжалявате. Само така отношенията ви ще се оправят без последици.

Козирог
Не е възможно да продължавате този начин на живот. Напоследък постоянно се преуморявате в работа и това се отразява и на личния ви живот, и на здравето ви. Забавете малко темпото още от днес!

Водолей
Първо работата, после - удоволствието! Не забравяйте тази максима, когато днес по някое време се колебаете с какво точно да се захванете.

Риби
Напоследък полагате доста усилия, които обаче не остават незабелязани. Очаквайте скоро финансовото ви положение да се подобри без обаче броят на ангажиментите ви да се увеличава.

8 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay