Дневен хороскоп за сряда, 10 февруари 2016

Какви ви очаква днес?

Дневен хороскоп за сряда, 10 февруари 2016

Овен
Днес толкова много идеи и новини ще идват при вас, че направо ще ви заливат. Ясно е, че не можете да се справите с всички, така че просто бъдете по-спокойни и търпеливи и разпределяйте задачите и към останалите.

Телец
Днес денят ще бъде особено позитивен и емоционален в хубав аспект. Ще се срещнете с някой, който ще ви заинтригува. Не бива да се страхувате от него и чувствата, които тази личност поражда у вас, а напротив, отдайте им се.

Близнаци
Днес ще имате енергия в изобилие, ще имате да раздавате и да ви остане, а и знаете интересния феномен - колкото повече давате, толкова повече има за вас. Така че не се страхувайте - споделяйте знания, умения, мисли, но най-вече любов!

Рак
Светът се върти все по-бързо и сякаш с неимоверна скорост ви се трупат задачи след задачи. А може би не са толкова много, просто трябва да смените подхода. Приемете ги с благодарност, радост и очакване и те ще ви отвърнат подобаващо.

Лъв
Днес противоположният пол ще ви очарова,  ще ви хвърля в недоумение и ще ви дразни. Денят е с акцент върху взаимоотношенията, както от профсионален, така и от личен характер. Важното е да не отстъпвате от своето и да заявите ясно желанието си.

Дева
Доста емоционален е този ден за вас или доста нервен, зависи от гледната точка. Не бъдете прекалено резки с околните. Добър ден да уредите някои изостанали въпроси или да проведете разговор, който отлагате от доста дълго време.

Везни
Приключенската ви душа днес ще открие своето приключение. Очите ви ще светят с ентусиазъм и дори ще заразите околните с позитивните си мисли. Вечерта може да ви предложи някоя неприятна изненада, но дори това няма да обърка плановете ви.

Скорпион
Днес ще търсите резултати. С каквото и да се захванете, каквото и да пипнете, най-важното нещо ще е  да видите ефект, да се убедите нагледно, че всичко е както трябва. Не бъдете чак толкова педантични, защото не е полезно.

Стрелец
Днес  груповите занимания, забавления и разбира се - работа, ще ви карат да се чувствате част от едно по-голямо цяло и ще ви донесат усещането за красота и хармония, което толкова обичате. Доверете се на интуицията си по важен въпрос и няма да сбъркате.

Козирог
Понякога действате доста непрактично и нелогично и днес е точно такъв ден. Поведението ви ще се стори малко странно на околните и може да не ви разберат, което пък ще доведе известни конфликти. Не бъдете твърде емоционални.

Водолей
Днес накарайте другите да повярват в себе си, заредете ги с вашата увереност и сила. Бъдете добри и помогнете на тези, които имат нужда - това ще ви зареди с енергия и радост. Вечерта прекарайте в приятна компания или с любимо занимание.

Риби
Денят ще бъде изпълнен с ангажименти, но вие няма да може да се съсредоточите нито за миг, защото мислите ви са заети само от едно нещо. Трябва ви време, за да останете насаме със себе си и да решите какво точно искате да правите.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay