Дневен хороскоп за сряда, 12 ноември 2014

Какво са подготвили звездите за вас днес?

Дневен хороскоп за сряда, 12 ноември 2014

Ако искате да следите хороскопа си за всеки ден от седмицата, посещавайте редовно страницата на Jenite.bg във Facebook! А сега ще разберете какво ще ви се случи днес.

Овен
Когато става въпрос за реализиране на важни проекти в работата, разчитате главно на собствените си умения. Днес обаче ще ви се наложи да работите в екип и трябва да се съобразите с желанията и стила на работа на своите колеги. Положете усилия - няма друг начин за справяне с поставената задача.

Телец
Тревожите се за свой близък приятел, който напоследък се сблъсква с не един проблем. Колкото и да искате да помогнете, не можете да направите нищо, за да подобрите положението му. Докажете му подкрепата си, независимо от ситуацията!

Близнаци
Приключенският ви дух ви завладява все повече и се впускате в планиране на преживявания, които си мечтаете да предприемете от дълго време. Няма нищо по-хубаво от това да се изправите срещу най-големите си страхове и да се отдадете на най-съкровените си желания. 

Рак
Онова, което сте мислили, че няма как да бъде поправено, изглежда може да бъде коригирано. Когато човек има желание, винаги може да поправи негативните последици от своите действия и думи. Днес това ще ви бъде напомнено по заобиколен начин.

Лъв
Новата любовна тръпка в живота ви ви завладява по невероятен начин и ви кара да се чувствате така, както не сте се чувствали от много време. Събитията около мъжа, от когото сте привлечена, не ви оставят безразлична. Изживейте всяка емоция!

Дева
Късният следобед ви "изпраща" запознанство, което ще се окаже с ключово значение занапред. Човек, който на пръв поглед няма да спечели вниманието ви, изглежда ще има решаваща роля в бъдещето ви. Не го подценявайте!

Везни
Затрупани сте с работа. Нямате време за почти никакви странични занимания и това ви потиска и убива настроението ви. Помислете за почивка - в противен случай рискувате да попаднете в капана на скучното работно ежедневие.

Скорпион
Измъчва ви проблем, който самите вие сте причинили на някого, за когото ви е грижа. Неумишлено и без да искате сте нанесли обида върху човек, който ви е помагал толкова много в миналото. Извинете се и компенсирайте безотговорното си поведение.

Стрелец
В рамките на днешния ден ще ви бъде предаден много важен урок, който сякаш някога сте учили, но с времето сте забравили значението му. Житейските истини понякога могат да бъдат сурови, но да бъдат припомняни по изключително обикновен начин.

Козирог
Вниманието към вас днес е особено голямо. Дали заради нещо, което сте казали или направили, или заради работата, която вършите, хората започват да говорят все повече за вас. Интересът им ще се задържи доста дълго време.

Водолей
Постъпките ви оказват влияние на хората около вас и ако сте забравили за това, най-добре си припомнете, че никое действие не засяга само един човек. Всичко, което предприемате, рефлектира по един или друг начин върху хората около вас. Затова внимавайте - има опасност неумишлено да предизвикате негативни събития.

Риби
Осигурете си спокоен ден, в който да се занимавате с любимите си дейности. В последно време ви се случват неща, които трудно могат да бъдат обяснени. Не свеждайте глава пред трудностите, а си подарете време за себе си. Това ще ви ободри!

4 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay