Дневен хороскоп за сряда, 16 април 2014

Какво вещаят звездите?

Дневен хороскоп за сряда, 16 април 2014

Дори денят ви да е започнал зле, има надежда нещата да се оправят! Вижте какво са отредили звездите за вашата зодия днес, 16 април 2014 година.

Овен
Днес много от вас ще са изнервени и забързани заради многото си задължения. А в края на деня ще ви се наложи да направите визита при роднини или приятели. Склонни сте да влизате в спорове с членовете на семейството си, но ако нямате истинска причина, по-добре си мерете приказките.

Телец
Преди да поемете в командировка или да започнете преговори, обмислете добре позицията и аргументите си, изпипайте детайлите, за да не се провалят грандиозните ви планове. Иначе сте в много добра форма и ще постигате желаното.

Близнаци
Сега е моментът да оправите финансите си – прегледайте договорите си с банки и други институции, преразпределете част от средствата, ако се налага, потърсете нови партньорски институции.  

Рак
Опитайте се да не се претоварвате психически днес. Склонни сте да драматизирате нещата и да изнервяте околните, а това е напълно ненужно. Възможно е нервността да се отрази зле на съня и апетита ви.

Лъв

За да бъде успешен денят ви, първо се погрижете за вътрешното си спокойствие. Поемете въздух и си дайте сметка, че не винаги е необходимо да сте в центъра на събитията. Ще имате силно влияние над другите днес и над събития, свързани с дома, отдаване или наемане на помещение, приключване на сделка.

Дева
Днес можете да разчитате изцяло на своите роднини, колеги и приятели. Затова не проявявайте излишни съмнения към тях – това само може да влоши отношенията ви, а в момента по-скоро имате нужда от помощта на околните.

Везни
Днес е добре да помогнете в семейния бизнес или просто да отделите време за семейството си. Възможни са противоречия с близките ви или с шефовете, затова бъдете търпеливи, но не си затваряйте очите пред собствените грешки.

Скорпион
Имате всички шансове да затвърдите репутацията си на човек, на когото може да се разчита или добър партньор и родител. Останете верни на принципите си и на хората около вас.

Стрелец
Чувствате се уязвими днес, но по-добре не обръщайте това в агресия. По-добре поискайте помощ и признайте, ако сте сбъркали, така ще избегнете излишни неприятности в работата и личния живот.

Козирог
Отношенията ви с околните са като минно поле днес. Внимавайте къде стъпвате и какво казвате, защото можете да засегнете хора, които са важни за вас. Бъдете търпеливи и оставете партньорът да ви помогне.

Водолей
Ще искате да се потопите изцяло в работа или някакъв креативен проект, но няма да успеете. Ще бъдете по-разсеяни от необходимото и това ще дразни колегите ви, възможни са обърквания по време на пътуване.

Риби
Днес се очаква да бъдете стабилни и спокойни, най-вече в работата си. Възможно е да се окажете роби на собствените си навици, а това ще се отрази зле на реализацията ви. Концентрирайте се и не изпадайте в заблуда за хората и ситуациите.

За да следите своя дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



9
Не е посочен 16.04.2014|17:18
Днес обаче си ми беше работлив ден. Тия дни бях доста разсеяна наистина
8
Не е посочен 16.04.2014|16:28
Винаги съм си супер разсеяна.
7
Не е посочен 16.04.2014|16:27
Интересен хороскоп за днес.
6
Не е посочен 16.04.2014|16:10
истински късмет :)
5
Не е посочен 16.04.2014|16:06
Е, сега, те това са малко относителни неща.
4
Не е посочен 16.04.2014|12:59
Не мисля, че това, което е написано ще ми се случи днес.
3
Не е посочен 16.04.2014|12:29
никога не го чета
2
Не е посочен 16.04.2014|11:28
Пище , че днес мога да разчитам на колегите и приятелите си, какво по хубаво от това..? :)
1
Не е посочен 16.04.2014|10:52
Така е, въпреки всичко човек трябва да остава винаги верен на принципите си, това определено ми хареса.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay