Дневен хороскоп за сряда, 17 септември 2014

Днешният ден ще бъде добър за...

Дневен хороскоп за сряда, 17 септември 2014

Всеки има право да знае съдбата си, затова следете ежедневно какво ви вещаят звездите на Jenite.bg във Facebook.

Овен

Емоциите днес диктуват деня ви, затова и приемате всичко прекалено навътре. Карайте го по-спокойно, защото рискувате да похабите много излишни нерви. Отпуснете се и се опитайте да отложите сериозната работа за друг ден. 

Телец
Предстои ви изключително напрегнат ден. Насладете се на сутрешното си кафе, а след това се захващайте за работа, защото няма кой да изпълни задълженията ви вместо вас. Не се безпокойте, че няма да се справите с всичко навреме. Продуктивността ви днес е гарантирана.

Близнаци
Днес ще ви се отдаде прекрасна възможност да споделите с околните положителната си енергия. Не са изключени и случайни флиртове. Най-добре оставете нещата на ниво "закачки", тъй като не се очертава да пожънете особени успехи. 

Рак
Настроението ви днес няма да е особено слънчево. Раздразнителни сте и изпитвате умора. Имате нужда да се завиете през глава и никой да не ви притеснява. Избягвайте социалните контакти, защото ще предадете негативната си енергия на другите.

Лъв
Днес бъдете особено прецизни, що се отнася до работата ви. Вглеждайте се по-дълбоко в детайлите, тъй като е възможно да откриете нередности, които сте пропуснали в бързината и които може да ви струват много допълнителни усилия и нерви. 

Дева
Ако искате съдбата да ви се усмихне днес, бъдете твърди и решителни в начинанията си. Другите могат да боравят с чара и магнетизма си, но картите са във вашите ръце и затова сте в изгодна позиция. 

Везни
Експериментирайте с нови неща, защото има възможност да се превърнат във вашето ново хоби. Не отказвайте срещите с приятели, ще ви се отразят зареждащо. 

Скорпион
Смятате ли, че обръщате достатъчно внимание на малките жестове? Днес това умение е от изключително значение за вас, защото ще ви помогне да оцените истинските неща в живота. 

Стрелец
Оставили сте се да плувате по течението, но е време да запретнете ръкави и да сложите в ред живота си. Имате чудесни предпоставки за успех и не бива да ги изпускате. 

Козирог
Днес разполагата с достатъчно сила, за да промените мнението и отношението на околните спрямо вас. Убедете се, че прожекторите са насочени към вас и покажете на какво сте способни. Сега е моментът да наклоните везните във ваша полза. 

Водолей
Градивната ви енергия е с особено силен заряд днес, затова я насочете в правилната посока. Не е изключено да срещнете хора, които ви вдъхновяват, и които ще окажат огромно влияние върху живота ви за в бъдеще. 

Риби
Илюзиите, в които сте вярвали досега, най-сетне ще излязат наяве. Разочарованието ви няма да трае дълго, но не забравяйте, че вашият живот е много по-ценен от нереалистичните мечти, които ви предлага въображението. 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay