Дневен хороскоп за сряда, 18 май 2016

Какво предстои?

Дневен хороскоп за сряда, 18 май 2016

Овен
Не изпадайте в излишни упреци към себе си, не се тормозете, грешката не е във вас. Просто има такива дни, когато късмета изневерява и нищо не върви. Спестете си отчаянието, утре нещата ще стоят по друг начин. Заемете се с нещо, което няма да ви коства усилия, или просто не се захващайте с каквото и да било.

Телец
Трайно ще подобрите взаимоотношенията си с онези, с които сте имали сериозни противоречия напоследък. Не бързайте с решения, отнасящи се до личния ви живот. Рискувате да реагирате прибързано, времето още не е дошло.

Близнаци
Посетете някои тихо и приятно място, където да си починете и да съберете мислите си. Имате умения, с които приобщавате бързо околните, но е добре и да ги задържите по-дълго в обкръжението си.

Рак
Пред вас се ще откриват широки перспективи. Идеалени за реализация на желания, така че смело си пожелавайте и чакайте знак от съдбата. Запазете хармонията в себе си и отделете нужното внимание на онези, които обичате.

Лъв
Ще се възползвате от всичко, което може да ви бъде полезно, без да изпадате в крайности. Дребните на пръв поглед неща в определен момент играят важна роля и вие най-добре го знаете. Няма да пренебрегнете и личните си предпочитания, срещайки се с приятели или посещавайки културни мероприятия.

Дева
Толерантността и способността ви да разбирате човешката болка ще ви помогнат да се справите в деликатна ситуация. Ще се развълнувате от изненадата, която ви е приготвил скъп на сърцето ви човек. Любовно обяснение ще ви накара да се почувствате значими за някого и ще изпълни душата ви с нежни трепети.

Везни
Приятелите ни са вълшебни хора. Хубаво е да си давате сметка понякога какво означават в живота ви. Много ли са, малко ли са и кое е важно количеството или качеството. И какъв би бил животът без приятелите. Направете един мил жест за тях днес!

Скорпион
Денят ви ще е изпълнен с динамика. Ангажименти, свързани с пътуване и срещи с различни хора. Натовареността ви ще е голяма, но може да разчитате на помощ, стига да я поискате.

Стрелец
Очертават се пътувания, конкурентна изява, новости в бизнеса и непримирими противоречия. Ще се възползвате от добрите си позиции в професионалните, обществени и бизнес-среди и с лекота ще преодолеете възникващите затруднения.

Козирог
Имате възможност да започнете работа, по дългосрочен проект срещу много добро възнаграждение. Дори и в началото перспективите може изглеждат доста неясни, не се колебайте и рискувайте. Съвсем скоро ще разберете, че сте направили верния избор. Чувствате се отлично.

Водолей
Каквито и сътресения да изпитвате във връзка с работата и личните си дела ще почувствате тласък на сили и вдъхновение, което ще се отрази положително на резултатите. Запазете ведрото си излъчване и не правете нищо на инат, има кой да оцени труда ви.

Риби
Ще се погрижите да добиете повече яснота по интересуващ ви въпрос и ще продължите напред, освобождавайки се от съмнения и вредни мисли. Успехите ще повишат увереността в собствените ви сили, друго не би могло и да е, а разбирането, което срещате ще ви мотивира да продължавате.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay