Дневен хороскоп за сряда, 18 март 2015

Какви емоции са предвидили звездите за вашия зодиакален знак?

Дневен хороскоп за сряда, 18 март 2015

За да следите своя хороскоп за всеки ден от седмицата, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Липсва ви всякаква мотивация на работното място. Това не е най-доброто поведение за момента. Постарайте се да се концентрирате - нищо добро няма да излезе от бездействието ви.

Телец
Днес ще се сблъскате с проблем от миналото, който се оказва неразрешен. Всичко сега е във ваши ръце. Уверете се, че ще намерите крайно решение на сложната и заплетена ситуация.

Близнаци
Необходимо е да подобрите уменията си. Започнете с нещата, с които не се справяте добре. Началото ще бъде трудно, но лека-полека ще ви става все по-лесно. Не се отказвайте.

Рак
Не се страхувайте да разкриете способностите си пред света. Притежавате завиден талант и той не трябва да остава скрит зад стените на дома ви. Време е да "излезете на сцената”.

Лъв
Свидетелство за истинска любов - така може да бъде характеризиран жестът, който ще направите към половинката си днес. Трябва по-често да предприемате подобни действия - така заздравявате връзката си.

Дева
Влюбени сте до полуда. Нищо не е способно да свали "ореола” от образа на любимия, който сами сте поставили там. Любовта е сляпа - бъдете внимателни. Понякога не всичко е такова, каквото изглежда.

Везни
Оценяваш нещо едва когато го загубиш. Тази максима важи с пълна сила за вас. Не можете да върнете времето назад. Но можете да се поучите от грешките си и да се постараете да не ги повтаряте в бъдеще.

Скорпион
Осъщесвяването на най-съкровената ви мечта изглежда толкова непостижимо, че започвате да се питате дали усилията си заслужават. Никой не може да ви гарантира успех. Само вярата в собствените ви възможности ще ви издейства място сред победителите в живота.

Стрелец
Каквото станало - станало. Не съжалявайте за вече взети решения и извършени действия. Погледнете ситуацията от положителен ъгъл и се съсредоточете само и единствено върху настоящето.

Козирог
Очаквайте сътресения в любовен план. Щастието във връзката ви е затрашено от трети човек, който си е въобразил, че се вписва в общата картинка. Вземете някакви мерки, преди да е станало прекалено късно.

Водолей
Късметът е на ваша страна през целия ден. Можете да предприемете някои по-дръзки действия, за които определено ви трябва голяма доза късмет. Но не разчитайте само на него - бъдете подготвени.

Риби
Освен ако наистина не се нуждаете от нещо, недейте да харчите парите си за глупости. Периодът е несигурен и всякакви харчове са крайно непрепоръчителни. Финансовите постъпления са под въпрос.

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay