Дневен хороскоп за сряда, 18 февруари 2015

Надяваме се денят ви да бъде прекрасен!

Дневен хороскоп за сряда, 18 февруари 2015

Ако искате да следите своя дневен хороскоп, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook! Вижте какво ще ви се случи днес.

Овен
Измамата, която сте извършили най-безскрупулно неотдавна, точно днес ще излезе наяве. За да ви напомни, че никоя лъжа не може да остане скрита за дълго време.

Телец
Работните ви ангажименти трябва да бъдат изпълнени в много кратък срок, а това ви изнервя и напряга. Недейте да се освобождавате от напрежението, нахвърляйки се върху най-близките си - те нямат никаква вина за положението, в което се намирате.

Близнаци
Днес очаквайте приятна изненада от приятел, която ще ви напомни колко голям късмет имате с хората, които са неизменно до вас. Ценете ги и засвидетелствайте уважението си към тях!

Рак
Каквото се е случило в миналото, трябва да си остане там. Престанете да се връщате назад и да съжалявате за вече свършени неща. Гледайте напред - бъдещето е по-светло, отколкото предполагате.

Лъв
Имате уникалната възможност да влезете в ролята на учител на по-неопитен от вас човек. Възползвайте се и не я пропилявайте! Удовлетворението от това да предаваш знанията си на другиго, е незабравимо чувство.

Дева
Напоследък животът ви е непрестанен празник и днес нищо няма да се промени. Насладете се на безгрижието, защото съвсем скоро ще се върнете към сивото ежедневие.

Везни
Всяка раздяла е трудна, но това не означава, че трябва да падате духом! Уважавайте решението на тези, които решават да си тръгнат от живота ви - никой не може да ви обещае да остане в него завинаги.

Скорпион
Успокойте хората около себе си. Те се притесняват за вас и това, което може да ги накара да се чувстват по-добре, е само и единствено вашето искрено уверение, че всичко ще бъде наред.

Стрелец
Късметът ви следва на всяка крачка през целия ден. Пробвайте се в лотарийни игри, независимо дали сте хазартен тип, или не. Имате шанс за печалба!

Козирог
Огорчени сте от поведението на човек, който не ви е близък, но по някаква причина често зависите от него. Имайте едно наум - не всеки е такъв, какъвто изглежда!

Водолей
Привързани сте прекалено много към човек, който не изпитва същите чувства към вас. Трябва да си наложите да стоите далеч от него. В противен случай рискувате да ви наранят.

Риби
Качественото изпълнение на работата ви зависи само и единствено от вашата отдаденост на това, с което се занимавате. Съсредоточете се, вложете цялата си любов и енергия и нещата няма как да не се получат!

3 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay