Дневен хороскоп за сряда, 19 ноември 2014

Какво се крие зад ъгъла на "малкия петък"...

Дневен хороскоп за сряда, 19 ноември 2014

За да следите своя дневен хороскоп, присъединете се към Jenite във Facebook!

Овен
Поне за момент слезте от своята камбанария и се опитайте да проумеете, че невинаги вие сте прави, а останалите - криви. В противен случай рискувате да изгубите и малкото останала ви подкрепа.

Телец
Днес определено не ви е ден. Или поне не и за работа. Чувствате се отпаднали и неефективни, затова, стига да има как, си вземете почивка и направете нужното, за да се "закрепите".

Близнаци
Отворете очите си, защото щастието е пред вас, а вие правите всичко възможно, за да избегнете контакт с него. Изгонете депресивните мисли от главата си и се отдайте изцяло на момента.

Рак
Проблеми у дома, решаването на които по никакъв начин не зависи от вас, напрягат обстановката. Опитайте се да се дистанцирате, докато "бурята" отмине.

Лъв
Звездите ви готвят внезапен и щастлив обрат на иначе неприятните събития, които напоследък ви преследват като сянка. 

Дева
Не е нужно постоянно да се месите в живота на всички около вас. Може и да смятате тези си действия като израз на подкрепа, но близките ви ги тълкуват по съвсем различен и отблъскващ за тях начин.

Везни
Огледайте се наоколо. Ваш близък има нужда от помощта ви, но се притеснява да си я поиска сам. Погрижете се всичко да бъде наред.

Скорпион
Напоследък се чувствате на ръба на физическите и психическите си сили, но звездите ви обещават съвсем скоро да видите светлина в края на тунела, стига да проявите още съвсем малко търпение.

Стрелец
Днес е идеален ден да вкарате малко ред, както сред вщите си, така и сред (не)значителните проблеми и притеснения, които обитават главата ви напоследък. 

Козирог
От няколко дни се опитвате всячески да изгоните от главата си натрапчива мисъл за определен човек. Вместо това обаче звездите съветват да се поддадете на чувствата и емоциите си.

Водолей
Мислите ви са отлетели някъде напълно далече от реалността. Съберете ги и ги въдворете в действие в правилната насока, защото в противен случай може да си имате проблеми на работното място.

Риби
Бъдете малко по-снизходителни към околните и най-вече към близките си и не забравяйте, че никой не е безгрешен, включително и самите вие.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay