Дневен хороскоп за сряда, 2 септември 2015

Астрологичната прогноза за работния ден

Дневен хороскоп за сряда, 2 септември 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Днес ще ви се иска да предприемете действие, което знаете, че не е правилно, но сякаш не можете да устоите на желанието. Не се поддавайте на неконтролируемото си влечение към човек от срещуположния пол, защото то не е нищо повече от най-обикновен флирт.

Телец
Трупате дивиденти на гърба на свой колега и въпреки че сте наясно с това, не се стараете да спрете. Поведението ви не е коректно и още повече - не е никак присъщо за вас. Прекратете тази неправилна практика.

Близнаци
Не сте от хората, които се подиграват на другите, но днес ваша забележка ще се стори като подигравателен коментар на човек, когото много уважавате. Обяснете думите си - не всеки е способен да разбере странното ви чувство за хумор.

Рак
Чудите се дали да поискате помощ за важна задача на работното място, или да опитате да се справите сами. Най-вероятно тя ви е възложена именно с тази цел, така че направете всичко по силите си да я осъществите сами. Възможно е да тестват индивидуалния ви подход.

Лъв
В рамките на деня ще научите новина, която ще повлияе на плановете ви за бъдещето. Най-вероятно ще се наложи напълно да ги промените, но недейте да предприемате никакви важни стъпки днес. Обмислете ситуацията и си дайте време да решите какво да правите от тук нататък.

Дева
Понякога ви се струва, че околните не оценяват това, което правите за тях. Днес е един от тези дни, в които ви се иска да посочите всичките си добри дела, за да може близките ви да си спомнят за тях. Ако виждате, че усилията ви не са оценени, може би не трябва да ги хабите толкова.

Везни
Умеете да разговаряте с хората и да ги карате да се вслушват в думите ви. Недейте обаче да се възползвате от това свое предимство - колкото и правилни да са съветите ви, няма как да влезете изцяло в кожата на човека, на когото ги давате, за да прецените ситуацията по най-добрия начин.

Скорпион
Готвите се за голямо събитие, което e особено важно за професионалното ви развитие. Добре е, че полагате толкова много усилия, но недейте да прекалявате. Ако се вглъбите само и единствено в него, рискувате да си "осигурите” огромна доза напрежение, което с нищо няма да ви помогне.

Стрелец
Нямате проблеми в любовен план, но въпреки това ви се струва, че половинката ви се отдръпва от вас. Вместо да се чудите каква е причината за това, поговорете открито с човека до себе си. Проблемите не се разрешават с мълчание.

Козирог
Няма защо да се притеснявате от недружелюбното отношение на човек, когото случайно срещате днес. Едва ли ще го видите още веднъж в живота си. Приемете, че някои хора просто не са особено контактни.

Водолей
Не можете да контролирате поведението на другите хора, затова не се и опитвайте. Има неща, които не зависят от вас, и колкото по-рано го осъзнаете, толкова по-добре. Не поемайте отговорност за чуждите грешки - те не са ваше дело.

Риби
Приятелството ви с човек, който има много познания в определена област, ще ви бъде от полза днес. Ето защо трябва да бъдете любезни с хората, които срещате по пътя си. Не се знае кога ще имате нужда от тяхната помощ.

3 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay