Дневен хороскоп за сряда, 20 септември 2017 г.

Какво ви очаква днес?

Дневен хороскоп за сряда, 20 септември 2017 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Имате възможността да прекарате днешния ден с любимия човек. Не я изпускайте! Напоследък нямате много време един за друг. Отдайте се на любимите си занимания - разходки, готвене, гледане на филм. Хубаво е от време на време да си спомняте, че не сте даденост един за друг

Телец

Днешният ден е изпълнен с радост и смях. В офиса всичко върви отлично и най-после имате усещането, че трудът ви се възнаграждава. Не бива да се главозамайвате от успеха! Вместо това продължавайте със здравата работа

Близнаци

Напоследък трудно наваксвате с всички задачи, които сами си поставяте. Днешният ден ще бъде идеален за почивка и кратка равносметка на ситуацията. Замислете се дали си поставяте реалистични цели. Ако отговорът е "Не", не се отчайвайте.

Рак

От дълго време се носите на вълните на любовта и днешният ден не е изключение! Имате усещането, че в света съществувате единствено вие и вашата половинка. Това обаче е причината напоследък да сте доста разсеяни.

Лъв

Любовта чука на вратата ви, но вие отказвате да повярвате. Свикнали сте да ви нараняват и сега пазите сърцето си със зъби и нокти. Не бъдете толкова крайни, защото в противен случай ще изпуснете истинската любов. Днешният ден е особено важен за вас. Оглеждайте се внимателно.

Дева

Още от сутринта денят ви започва много напрегнато. В работата се намирате в центъра на конфликт, който ви изтощава изключително много. Започвате да се замисляте за смяна на професията. Ако не се чувствате добре на работното си място, днес е идеалният ден да потърсите нови предложения.

Везни

Днешният ден е изключително късметлийски. Няма по-добър момент да пуснете тото или да се пробвате в някоя подобна игра на късмета. Не се самозабравяйте! Във всеки един момент везните на живота могат да се наклонят в неочаквана посока. Към края на деня ще се сблъскате с приятна новина.

Скорпион

Днес е добър ден за освежаване на дома ви и подготвянето му за лятото. С настъпването на вечерта до вас ще стигне приятна новина, свързана с някого, когото обичате. Не се въздържайте от празненства. Забавлявайте се и се радвайте на живота.

Стрелец

Нещата се подреждат според вашите очаквания и това ви кара да витаете в облаците. Появяват се много знаци, че плановете ви могат да се объркат, но вие изобщо не ги забелязвате. Внимавайте! Бъдете нащрек за лошото, защото в противен случай ще ви свари напълно неподготвени и разочарованието ви ще бъде силно.

Козирог

Денят ви започва с неприятна новина, която идва от ваш близък. Не се заравяйте в съжаления и не се дръжте грубо с околните заради това. Съвсем скоро проблемите ще преминат и тогава ще съжалявате, че сте нагрубили толкова много хора.

Водолей

Имате чувството, че всички са в заговор срещу вас. Въобразявате си, че в работата не се справяте добре, но истината е, че показвате завидни резултати. Сдържайте се от избухвания и нагрубявания. Скоро лошото ви настроение ще премине, но не и споменът от обидата, който близките ви пазят.

Риби

Проблеми в семейството са причината напоследък да сте в лошо настроение. Днес обаче приятна новина ще даде начало на подобряване на положението. Отпуснете се и отпразнувайте радостните новини с хората, които обичате. Празненствата винаги сближават членовете на едно семейство.

1 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay