Дневен хороскоп за сряда, 22 юни 2016

Какво ви очаква днес?

Дневен хороскоп за сряда, 22 юни 2016

Можете да следите своя хороскоп за всеки ден от седмицата в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Можете да протестирате колкото си искате срещу несправедливостта в живота, но без да предприемете никакви действия, няма как да промените ситуацията. Оплакванията не вършат работа, необходими са навременни постъпки.

Телец
Съвсем откровено казано - денят няма да бъде добър за вас. Ще ви се случват само неприятни неща у дома, а на работното място нищо няма да се получава така, както трябва.

Близнаци
За всички, освен за самите вас, е очевидно, че сте подложени на манипулация, която цели да ви злепостави. Не се доверявайте на всеки човек, от когото чуете мили думи. Ще научите по трудния начин, че наивността е слабост.

Рак
Никой не може да ви даде гаранция, че мечтите ви ще станат реалност. Бъдете много внимателни, в случай че се натъкнете на човек, който се опитва да ви убеди в невъзможното. Съвсем вероятно е намеренията му да не са чисти.

Лъв
Какво ще ви се случи днес, зависи не само от звездите, но и от самите вас. Звездните сили са ви осигурили благоприятна среда, в която да развиете способностите си. Вие сте обаче човекът, който трябва да се възползва от предоставения шанс.

Дева
Достатъчно квалифицирани сте, за да се справите с тежките задачи, които ви поставят в службата. Първоначално ще се уплашите, но постепенно ще видите, че онова, което изискват от вас, не е толкова непосилно за изпълнение.

Везни
Настройте се положително спрямо ситуация, която не ви е приятна, но няма как да избегнете. Може пък от нея да излезе нещо добро, което изобщо не сте очаквали.

Скорпион
Всичко, което ви се иска да правите днес, е да останате насаме със себе си. Този шанс обаче няма да ви се удаде. Напротив - в ежедневието ви дори ще навлезат много нови и различни хора.

Стрелец
Притеснението няма да ви помогне да се справите с важния проект, който трябва да завършите в срок. Концентрирайте се, за да изпълните задачата си успешно.

Козирог
Копнеете да изпитате емоции, които не сте усещали преди. Не се притеснявайте - съвсем скоро любовта ще влезе в света ви. Трябва само да се оглеждате внимателно за нея.

Водолей
Няма нищо по-ценно от компанията на семейството и най-близките хора. Днес отново ще си припомните това. Забавлявайте се и ценете споделените заедно мигове.

Риби
Сутринта ще бъдете особено ентусиазирани относно начинание, което предстои, и което представлява интерес за вас. По-късните часове на деня обаче ще убият хъса ви и ще разберете, че сте се надявали напразно.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay