Дневен хороскоп за сряда, 24 септември 2014

Дали настроението ви в тази мрачна сряда ще бъде като времето?

Дневен хороскоп за сряда, 24 септември 2014

За да научавате всеки ден какво са ви отредили звездите, станете част от Jenite.bg във фейсбук!

Овен
Промяната е толкова хубаво нещо! Мозъкът ви кара да внимавате, а сърцето - да действате. Но вие сякаш сте свикнали вече. Премислете добре следващата си стъпка, за да не съжалявате.

Телец
Днес ви се дава възможност за нещо ново. Въпреки че не обещава непременно добър резултат, то ще ви развълнува много. Възможни са промени на любовния фронт.

Близнаци
Днес не сте особено адаптивни към заобикалящата ви среда. Опитайте се да помогнете на свои близки или приятели, които имат нужда от подкрепа в тежък момент.

Рак
Отвореният ум е всичко днес, затова приемайте идеите на хората, не бъдете тесногръди. Не може да сте сигурни "от коя шапка ще изскочи заек”, затова бъдете нащрек.

Лъв
Нещо се случва с живота ви. Никой не обича неочакваните промени, още повече когато не е сигурен в добрия развой, но не се отказвайте. Борете се за нещата, които искате от живота!

Дева
Опитайте нещо ново! Дори да имате купища задачки, които само чакат да им обърнете внимание, отложете ги за момент. Ще откриете хора, които са свободни и готови за приключения, затова излезте с тях и се насладете на компанията им.

Везни
Търпението е добродетел, не го забравяйте! Днес ще си имате работа с много досадни хора, но ако им обръщате внимание, само ще влошите нещата.

Скорпион
Днес се очакват конфликти на работното място. Опитайте се да се успокоите и да приемете и други гледни точки. Ако напрежението ви идва твърде много, просто се отдалечете.

Стрелец
Вашият интелект е във вихъра си днес, така че очаквайте много нови идеи да ви осенят. Перфектният момент да оберете овациите за работата си.

Козирог
Чувствате се много зле в момента - монотонността ви убива. Имате нужда от глътка въздух, чаша хубаво вино или малка промяна в дома.

Водолей
Помислете за бъдещето си днес. Имате прекрасни планове, но за да ги осъществите, трябва да бъдете с малко повече такт в действията.

Риби
Изкушавате се да поемате рисковани дейности. Най-добре се консултирайте с член на семейството, защото приятелите ви няма да са от особена полза.

5 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay