Дневен хороскоп за сряда, 24 юни 2015

Какво ще ви се случи днес?

Дневен хороскоп за сряда, 24 юни 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Изправени сте пред тежка дилема - дали да изберете собственото си благополучие пред това на свой близък, или да се погрижите първо за неговите тревоги. Винаги се интересувате от другите, но този път трябва да помислите на първо място за себе си.

Телец
Днес няма да имате време да се излежавате. Ще бъде доста зает за вас ден. Това означава, че ще имате възможност да представите уменията си на работното място. Възползвайте се от този шанс и го използвайте разумно.

Близнаци
Има един определен човек, който е способен да ви изкара извън нерви само за секунди. Уважавате го, но не можете да понесете пренебрежителното му отношение към неправдите в живота. Днес само с мнението си ще ви накара да започнете словесен сблъсък.

Рак
В ежедневието ви постепенно се настанява спокойствието, което чакате от дълго време насам. Опитайте се да го задържите максимално дълго, защото всичко, което ви се струпва напоследък, ви прави по-раними от всякога.

Лъв
Трябва да се подготвите за битка, която ще изцеди всичките ви сили. Предстои ви изпитание, което ще тества не само издържливостта, но и чувството ви за справедливост и отговорност.

Дева
Гласът ви напоследък изобщо не се чува. Ако искате мнението ви да бъде взимано предвид, трябва да говорите високо и открито. Свикнали сте да задържате всички емоции в себе си, но това няма да ви придвижи напред в живота.

Везни
Отчаянието взима превес над всички емоции днес. Дадено обстоятелство от живота ви ви потиска и ви кара да се чувствате недостатъчно комфортно в собствения си свят. Опитайте се да го промените, а ако не можете - го отстранете от ежедневието си.

Скорпион
Колкото и да се опитвате да откриете любовта, тя сама ще дойде при вас. Необходимо е обаче търпение, защото това няма как да се случи по-рано от предвиденото от звездите време. А то е най-рано след месец…

Стрелец
Има опасност да пропуснете значението на събитие, което според вас не е от значение за живота ви. Оказва се, обаче, че то засяга косвено самите вас и трябва да намерите начин да съобразите начина, по който то ви влияе, с ежедневните си ангажименти.

Козирог
Спокойствието, с което можете да се похвалите от няколко дни, днес ще бъде заменено от безпричинна тревога. Всичко в деня ви изглежда нормално, но натрапващото чувство на приближаваща опасност няма да ви напусне през целия ден.

Водолей
Болката от нанесена в миналото обида сякаш е твърде голяма, за да бъде преодоляна. Днес ще ви бъде предоставен шанс да простите за всичко, което са ви причинили, но няма да намерите сили, за да го направите.

Риби
Днес ще влезете в ролята на съдник - наложително е да дадете искреното си мнение относно решение на свой приятел, което не ви харесва. Обикновено не обичате да се месите в чуждия живот, но в случая се налага и то заради благополучието на близък човек.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay