Дневен хороскоп за сряда, 25 март 2015

Преполовихме работната седмица!

Дневен хороскоп за сряда, 25 март 2015

Можете да следите хороскопа си за всеки ден от седмицата, като станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
На работното място се чувствате така, сякаш сте една пионка в ръцете на голямата компания, за която работите. Не ви се предоставя никаква възможност за реализация на собствени проекти. Поставете въпроса пред началниците си.

Телец
Репутацията ви върви една крачка пред вас. При запознанството си с нови хора, те най-вероятно вече имат съставено мнение за вас. При това положение трябва да се стараете да поддържате доброто си име.

Близнаци
Мразите да ви бъдат поставяни окови, които ви спират да правите онова, което искате. Вие сте човек на действието и всеки, който се опита да спре стремежите ви, е поредният човек, от когото нямате нужда в живота си.

Рак
Опитвате се да правите онова, което знаете, че е правилно, но сърцето ви отказва да слуша разума. Не се поддавайте на чувствата си - те могат да ви причинят болка. Умът винаги е по-добрият съветник.

Лъв
Продължавате да се криете и да избягвате предприемането на действие, което знаете, че е неизбежно. Колкото повече отлагате нещата, толкова по-зле ще се чувствате накрая.

Дева
Бъдете верни на себе си! Днес лоялността ви към самите вас ще бъде поставена на изпитание. Ще ви се наложи да избирате между две неща и решението ви ще разкрие степента на уважение, което изпитвате към себе си.

Везни
Временно ще ви бъдат отнети правомощия, които смятате за свое изконно право. Борете се за онова, което ви принадлежи - никой друг няма да го направи вместо вас. Защитавайте правата си докрай.

Скорпион
Изобщо не ви върви в любовен план и днешният ден няма да бъде изключение. Ще се сблъскате с враждебно отношение от страна на човек от срещуположния пол, което ще ви огорчи.

Стрелец
Някой се опитва отчаяно да спечели интереса ви, но вие като че ли просто отказвате да признаете усилията му. Не бъдете сурови към хората, които наистина ви ценят. Дайте им шанс.

Козирог
Откровеността е най-ценното ви качество. Не го пренебрегвайте, за да угодите на чужди интереси. Бъдете искрени и не залъгвайте околните - подобно поведение може само да пробуди чувството ви за вина.

Водолей
Пререкания с най-близките в семейството ще обтегнат отношенията помежду ви. Опитайте се да приемете чуждата гледна точка - не е нужно непременно да я одобрявате, но поне признайте, че съществува.

Риби
Ще подходите с особено остроумие в ситуация, която не търпи шеги и закачки. С поведението си рискувате да обидите хората, които са преки участници в проблема. Бъдете по-тактични.

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay