Дневен хороскоп за сряда, 25 ноември 2015

Какъв ще бъде денят?

Дневен хороскоп за сряда, 25 ноември 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Днес ще успеете да съчетаете приятното с полезното, което е истински повод за гордост и радост. Не забравяйте доброто си настроение, защото сте душата на компанията и вечерта ще имате възможност да го докажете.

Телец
Денят започва напрегнато, защото се оказва, че имате куп задачи и много близък краен срок. Всички тези фактори ще изнервят обстановката и ще ви направят доста сприхави. Има опасност да се скарате сериозно с някого и след това да съжалите.

Близнаци
Днес ви е завладяло леко меланхолично и депресивно настроение, но ще получите комплимент от определен човек и това веднага ще повдигне самочувствието ви. Не се опиянявайте твърде от думите на околните, защото не е полезно за вас.

Рак
Чувствате се силно зависими от някой или нещо и това обстоятелство никак не ви харесва. Само вие имате силата да го промените и трябва да действате преди да е станало прекалено късно. Свободата е по-ценна от всичко.

Лъв
Трудно ви е да се отърсите от тревогите, които са ви обградили. Забравете за подозренията, те няма да направят живота ви по-лек. Старайте се да живеете в настоящето и не подтискайте емоциите си.

Дева
Хубав ден да изхвърлите всичко, което ви пречи и да се изясните със себе си. Така ще се почувствате по-добре и ще ви олекне на душата. Вечерта ще бъде доста забавна и лесно може да се превърне в едно незабравимо преживяване.

Везни
Спрете да мислите толкова и си отдъхнете. Вечното ви бързане и премисляне ви докарва много стрес и не се чувствате добре. Осигурете си спокойна вечер и качествена релаксация, с която да презаредите батериите.

Скорпион
Денят сам по себе си не е лош, но следобед може да се почувствате изоставени или да се обидите или разсърдите на някого. Най-добре ще е да си изкарате един мързелив следобед, без чужда компания.

Стрелец
Не се опитвайте да избягате от себе си и от това, което чувствате. Емоциите ви и желанията ви ще ви преследват и няма да ви дават покой. По-добре рискувайте и се отдайте на желанието, може пък да излезе нещо добро.

Козирог
Днес ще се чувствате обградени с внимание и има защо - вие сте магнетична личност и хората ви харесват. Само недейте да приемате ролята на жертва, защото това може да отблъсне хората и да остави лошо впечатление.

Водолей
Търсите нечия близост, има човек, който не излиза от мислите ви. Опитайте се да разберете неговите намерения и поговорете. Ако нямате такава възможност, то поне гледайте да не се измъчвате с мисли и фантазии какво би могло да се случи.

Риби
До обяд ще имате доста задачи, но след това ще се чувствате отлично, защото ще знаете, че сте се справили успешно с трудностите. Подбирайте думите си внимателно, за да не обидите някого без да искате и да се окажете по средата на конфликт.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay