Дневен хороскоп за сряда, 25 февруари 2015

Надяваме се денят ви да е щастлив и усмихнат!

Дневен хороскоп за сряда, 25 февруари 2015

Можете да следите хороскопа си за всеки ден от седмицата в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Денят няма да е от най-добрите, които сте имали. Възможно е да ви се случи нещо, което ще разклати основите на добре подредения ви свят. Ако не му позволите, той няма как да рухне напълно.

Телец
Изпитвате отчаяна нужда да споделите с някого всичките си притеснения и тревоги. Недейте да задържате всички емоции в себе си - добре е от време на време да се разтоварвате, споделяйки чувствата си с друго човешко същество.

Близнаци
Бъдещето е повече от несигурно в момента. Затова днес не предприемайте никакви действия, които по някакъв начин биха ви задължили занапред. Концентрирайте се върху настоящето.

Рак
Почивката за вас наближава. До края на деня обаче има още много работа, която непременно трябва да бъде свършена. Не се оправдавайте с това, че ви трябва време за приготовления.

Лъв
Имате нужда от човек, който да ви обича и подкрепя такива, каквито сте. Чувствате, че най-сетне сте готови да започнете нова връзка. Всичко това е прекрасно, но не избързвайте - човекът, към когото ви водят мислите ви днес, не е правилният за вас!

Дева
Днес ви предстои да приключите важен проект, по който работите от дълго време насам. Отпразнувайте добре свършената работа с приятели - очаква ви една незабравима вечер!

Везни
Има един човек, чието благоденствие в момента зависи изцяло от вас. Днес той ще ви потърси за помощ - недейте да му я отказвате, дори да смятате, че не му дължите нищо!

Скорпион
Пилеете ценно време, занимавайки се с неща, от които няма никаква полза. Запълнете ежедневието си с полезни дейности, които са от значение, ако не за вас, то поне за най-близките ви хора.

Стрелец
В ранните часове на деня ще получите приятна изненада от любим човек. Върнете жеста, за да го накарате да се почувства наистина специален.

Козирог
През втората половина на деня ще ви ядоса нещо, което не можете да промените, а и изобщо не зависи от вас. Няма смисъл да хабите нерви за онова, което не е под ваш контрол.

Водолей
Ще получите признание от най-високо ниво за работата, която вършите. То е особено ценно за вас, защото напоследък се съмнявате в собствените си възможности.

Риби
Ако наистина обичате някого, ще го оставите да поеме по пътя, който е избрал, въпреки че пътеката не води до вас. Знаете, че си заслужава да пренебрегнете собствените си чувства за сметка на неговото щастие.

2 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay