Дневен хороскоп за сряда, 26 април 2017г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за сряда, 26 април 2017г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Харесва ви да бъдете в центъра на вниманието и днес ще получите заслуженото си място там. Възползвайте се от него разумно. Недейте да злоупотребявате само защото привличате известно внимание върху себе си.

Телец

Настроението ви е лошо и сте потиснати през по-голямата част от деня. Има и дни, в които нищо не може да ви откъсне от мрачните мисли, които се въртят в главата ви. Хубавото е, че те си имат край!

Близнаци

Сутринта ще ви се случи нещо, което ще ви накара да се замислите за това какви са плановете ви за бъдещето. Ако осъзнаете, че нямате такива, вече е крайно време да ги създадете. Бъдещето не се гради само.

Рак

Изморени сте от това да полагате неимоверни усилия за нещо, а те да се окажат напразни. В отношенията с другите борбата само на един човек не е достатъчна. Всяка връзка има две страни.

Лъв

Оставете се на светлината да ви води. Не таете лоши чувства в себе си - завистта и омразата не са ви присъщи. Бъдете позитивни и весели - такива, каквито хората са свикнали да ви виждат.

Дева

Настроени сте на вълна "забавление” и не ви е нито до работа, нито до каквито и да било задължения. Ако можете, вземете си почивен ден. Ако ли не, най-добре се съсредоточете и отложете удоволствията за по-късно.

Везни

Приятелството е едно от най-важните неща в света. За разлика от любовта, която често приключва по трагичен начин, то може да бъде наистина вечно. Постарайте се да запазите най-близките си хора в живота си - те са ваши истински приятели.

Скорпион

Чувствате се фантастично през целия ден и никой не може да снеме усмивката от лицето ви. Причината за нея е повече от вълнуваща, но не искате да я споделите с никого, за да не развалите магията. Насладете се на емоциите!

Стрелец

Необходимо е да направите проверка на знанията и уменията си. Времето кара ума да забравя, а съвсем скоро ще ви се наложи да докажете способностите си. Уверете се, че все още ги имате.

Козирог

Не можете дори да си помислите, че ще ви се наложи да се изправите очи в очи с човек, от когото се боите. Никой не притежава страха ви и колкото по-скоро го разберете, толкова по-подготвени ще бъдете за неизбежната среща.

Водолей

Губите време в кавги и изясняване на ситуации, които вече са пределно ясни. Вместо това, бихте могли да посветите времето си на нещо по-ползотворно и полезно за самите вас.

Риби

Търсите компанията на хора, които не влияят добре на преценката и живота ви. Склонни сте да приемате мнението им за неопровержимо и правилно. Освободете се от зависимостта си от тези хора, за да успеете да запазите своята индивидуалност.

2 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay