Дневен хороскоп за сряда, 27 май 2015

Какво ви очаква?

Дневен хороскоп за сряда, 27 май 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Днес ще ви се отдаде прекрасна възможност да споделите с околните положителната си енергия. Не са изключени и случайни флиртове. Най-добре оставете нещата на ниво "закачки", тъй като не се очертава да пожънете особени успехи.

Телец
Днес бъдете особено прецизни, що се отнася до работата ви. Вглеждайте се по-дълбоко в детайлите, тъй като е възможно да откриете нередности, които сте пропуснали в бързината, и които може да ви костват много допълнителни усилия и нерви.

Близнаци
Уповавате се на надежда, която няма да бъде реализирана. Не мислете, че само защото вярвате силно в нещо, то несъмнено ще се сбъдне. Невинаги нещата се получават така, както искате.

Рак
Избягвайте всичко, което изисква логическа мисъл днес. Трябва да се доверите на интуицията си. Денят е подходящ за разпускане с приятели.

Лъв
Погрижете се за собствените си нужди, дори другите да изглеждат безпомощни днес. Понякога най-доброто, което може да направите, е да разберете дали другите биха направили това, което искате от тях.

Дева
Днес ще разочаровате човек, който ужасно много държи на вас. Понякога изобщо не обмисляте последствията от поведението си и това може да ви коства много.

Везни
Бъдете солидарни с хората около себе си. Дори да не разбирате мъката им, можете поне да предложите да им помогнете. Те ще оценят усилието ви.

Скорпион
Човекът, който обичате повече от всичко на света, ви липсва особено много днес. Не можете да бъдете на едно и също място и това ви побърква. Наберете номера му и му кажете всичко, което ви тревожи.

Стрелец
Не е логично да се сприятелявате с разни хора и само след няколко дни вече да не търсите компанията им. Недейте да използвате другите само за да постигате собствените си цели. Това е подло и недостойно.

Козирог
През целия ден ще бъдете заети с работни ангажименти. От много време не ви се е случвало да бъдете толкова заети. Концентрирайте се, за да свършите работата си максимално добре.

Водолей
Успокойте се - тревогата няма да ви спести проблемите. Всяко решение, което вземете, трябва да бъде рационално обмислено. Напрежението е в повече, но ще се справите със ситуацията.

Риби
Днес разполагате с достатъчно сила, за да промените мнението и отношението на околните спрямо вас. Убедете се, че прожекторите са насочени към вас и покажете на какво сте способни. Сега е моментът да наклоните везните във ваша полза.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay