Дневен хороскоп за сряда, 28 май 2014

В седмица като тази сряда си е направо вторник, а това не е добре...

Дневен хороскоп за сряда, 28 май 2014

За да следите своя дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook! А сега е време да видите какво ви очаква днес, ако сте зодия...

Овен
Опитайте се да не се отдавате на емоциите си, за да не объркате бизнес решения заради тях. Вашата енергия е най-силна, когато сте сред хора. 

Телец
Изненадайте ваш близък с постъпка, която ще донесе прекрасни емоции в деня ви. Може да имате затруднения с човек, който е ваша противоположност по характер, но не се притеснявайте. 

Близнаци
Чудесен ден е да общувате с хората - дори за вас, защото обикновено това е нещото, в което не сте много добри. Хората трудно ви разбират, но пък лесно се съгласяват с вас.

Рак
Дайте си още малко зор и ще постигнете невероятни резултати. Ще усетите как нещата драстично започват да се променят в положителна посока.

Лъв
Близък приятел иска да говори с вас за амбициите си, които са много важни за него, затова го изслушайте и му дайте най-добрите съвети. 

Дева
Малките детайли са важни днес. Ще имате потенциал да постигнете страхотни резултати в кариерата и личните си неща. Ще усетите промяна в живота си. 

Везни
Вашата чудесна умствена енергия ви отваря много нови пътища и постигате успехи във всичко, с което се захванете. 

Скорпион
Трудно се справяте с парите точно сега. Тези дни трябва да се уверите, че се стараете максимално да оправите финансовото си положение, било то чрез свити разходи или допълнителни доходи.

Стрелец
Енергията ви е много силна днес и може да действате доста импулсивно. Не се притеснявайте - този момент бързо ще отмине. 

Козирог
Вашите приятели и колеги ви изнервят и не можете да се съсредоточите над работата. Оставете ги, няма какво да се прави, просто ще отложите важните неща.

Водолей
Намерете нови пътища да изпратите съобщенията, които сте подготвили до външния свят. Премислете плановете си, защото може да са настъпили промени.

Риби
Усещате промените преди дори да са дошли. Опитайте се да помогнете на приятелите си и колегите, но не се изненадвайте, ако те не искат да направят същото за вас.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



7
Не е посочен 28.05.2014|17:56
Сподели впечатления за случилото се.
6
Не е посочен 28.05.2014|17:37
Интересен хороскоп и за днес, обаче аз със света по принцип трудно се разбирам.
5
Не е посочен 28.05.2014|16:54
Интересно, но късно го прочетох.
4
Не е посочен 28.05.2014|16:15
Той деня мина вече .
3
Не е посочен 28.05.2014|15:04
Интересен ми е днешния хороскоп, хареса ми :)
2
Не е посочен 28.05.2014|11:56
Страхотен хороскоп за днес .
1
Не е посочен 28.05.2014|09:59
Днес ще усетя промяна в живота си според дневния хороскоп, интересно!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay