Дневен хороскоп за сряда, 28 септември 2016г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за сряда, 28 септември 2016г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Забавете темпото днес. Имате да свършите твърде много неща днес, но ако опитате да свършите всичко едновременно, в края на деня ще бъдете разочаровани и няма да сте свършили нищо.

Телец

Съсредоточете се върху външния си вид днес, дори ако се чувствате по-повърхностни от обикновено. Направете някои интересни промени във външния си вид и ще се чувствате много по-добре в кожата си.

Близнаци

Електронната ви поща е препълнена? Сега е моментът да изтриете всичко ненужно и да върнете отговор на важните писма. Ще се чувствате удовлетворени, че сте свършили всичко.

Рак

Комуникацията е на високо ниво днес както за вас, така и за хората около вас. Ще успеете да достигнете до приятели или роднини, с които сте се отдалечили много по-лесно, отколкото сте мислели.

Лъв

Ще изненадате всички около вас като откажете да правите нещо забавно, което те ви предлагат. Просто не сте в подходящото настроение. Бъдете верни на себе си!

Дева

Денят е подходящ за започване на проекти от всякакво естество. Способността ви да виждате всеки недостатък и всяко предимство ви помага да се справяте с нещата по-лесно.

Везни

Това е един перфектен ден за мързелуване. Можете да си позволите да не правите нищо цял ден. Ако се захванете с нещо, ще ви отнеме много повече време от обикновено, така че просто го оставете за утре.

Скорпион

Вашите най-дълбоки и тъмни тайни не са всичко, което ви застрашава днес. По-добре ги оставете да излязат наяве. Ще се чувствате по-добре, ако хората приемат миналото ви.

Стрелец

Ваш близък ще ви лази по нервите цял ден. Имате нужда от почивка. Ако става въпрос за половинката ви или детето, просто ги дръжте настрана за известно време.

Козирог

Днес ще получите няколко добри новини, въпреки че ще ви е нужно известно време да осъзнаете, че са добри. Оставете съзнанието си отворено, за да можете да се справите с цялата тази информация.

Водолей

Опитайте да забавите нещата, когато се договаряте с някого за нещо или просто провеждате важен разговор, защото така ще успеете да замажете детайлите, които са от решаващо значение.

Риби

Ще ви бъде трудно да разберете точно какви са правилата на играта днес, но това не означава, че не трябва да играете. След като знаете кой играе срещу вас, нещата ще добият повече смисъл.  

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay