Дневен хороскоп за сряда, 28 януари 2015

Какво ви е подготвил днешният ден?

Дневен хороскоп за сряда, 28 януари 2015

Овен
Възможно е днес да има момент, в който да се почувствате изнервени. Не се поддавайте на емоциите и всичко ще отмине за минути. А после въобще ще забравите за това!

Телец 
Забравете всичките си грижи днес - ще имате толкова приятни моменти, че няма да ви е трудно!

Близнаци 
Раздвоени сте между две възможни решения на житейски проблем. Вскушайте се в сърцето си. Колкото и изтъркано да звучи, това е единственият начин да направите правилната стъпка.

Рак 
Тази сряда ще ви зарадва с няколко неочаквани свободни часа. Посветете ги на нещо, което от дълго време отлагате. Ще се почувствате по-добре, ако го свършите! 

Лъв 
Вашата преценка е напълно вярна, но днес ще трябва да убедите околните в това. Бъдете дипломатични и спокойни!

Дева 
Вашият ден ще започне прекрасно от сутринта. Обмислете възможността след работа да поспортувате. Дори няколко минути йога ще ви освежат неимоверно.

Везни 
Вашето шество чувство не ви дава мира. Послушайте сърцето си преди да е станало твърде късно и последствията да са необратими!

Скорпион 
Искате всичко и го искате веднага... Ала ще трябва днес да положите доста сериозни усилия, за да сбъднете мечтите си.

Стрелец
Вашият ден ще започне съвсем спокойно, ако не насочвате вниманието си към дреболиите, които биха могли да ви подразнят. Опитвайте се да управлявате емоциите си.

Козирог 
Искате да се разкрещите на някого за нещо, но не бива да го правите. Ако премълчите и избегнете конфликта, после с този човек ще установите приятелски взаимоотношения.

Водолей 
Трябва да разберете, че не всичко се върти около вас. Помогнете на приятел в беда, за да се отърсите от желанията на егото си.

Риби
Помислете внимателно преди да вземете някое решение днес. Дори някой да ви притиска, си отделете достатъчно време, за да погледнете въпроса от няколко различни ъгъла.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay