Дневен хороскоп за сряда, 29 март 2017г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за сряда, 29 март 2017г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Отделете време за приятелите си и се впуснете в общи приятни занимания. Имате нужда да се повеселите в компанията на близките си хора, за да се заредите с положителни емоции.

Телец

Смехът ще ви съпътства през целия ви ден. Но това няма да е вашата радостна усмивка, а веселото настроение на околните. Вие изобщо не сте в състояние, в което ви се иска да се смеете. Споделете с някого каква е причината за това, за да ви олекне.

Близнаци

Не обичате да поставяте хората под общ знаменател и затова много се дразните, когато някой се опита да ви "залепи етикет”. Изправете се очи в очи със злосторниците и без кавги докажете, че човек, който не ви познава, не може да си позволи да определя каква личност сте.

Рак

Днес ще ви се наложи да броите до 10, преди да действате, защото иначе рискувате да постъпите глупаво, водени от гнева. Не си позволявайте да стигнете само до 3, а проявете търпение. То ще бъде вашата спасителна сламка!

Лъв

Въпреки че все още не можете да се отърсите от страха, се гмуркате в адреналинова дейност, която предизвиква куража ви. Целта ви е преодолеете боязънта си и ще успеете да го направите.

Дева

Всяка болка отшумява с времето. Дори и да не бъде заличена напълно, тя поне престава да кърви. Така че положете повече усилия, за да преминете по-бързо през периода на мъка заради раздялата и да посрещнете следващата страница от живота си с гордо вдигната глава.

Везни

Не знаете на коя страна да се обърнете. Всеки търси вашето съдействие или помощ, но няма как да обърнете внимание на всички и то едновременно. Поставете ясни граници между това какво можете да направите и с какво няма да имате време да се захванете.

Скорпион

Отчаяно ви се иска да прекарате деня в компанията на своята половинка, но работните ви ангажименти не ви позволяват да изпълните желанието си. Постарайте се да компенсирате отсъствието си напоследък с повече време, което да отделите на човека до себе си.

Стрелец

Не бягайте от предоставената възможност само защото се страхувате от провал. Винаги има възможност да не се справите, но ако не повярвате във възможностите си, то няма как мечтите ви да се осъществят сами! Действайте смело

Козирог

Сами вкарвате напрежение в деня си. От най-дребната спънка сътворявате огромен проблем, който влияе на психиката ви. Щом осъзнаете, че самите вие сте причината за ядовете си, ще успеете да ги предотвратите.

Водолей

Към вас се приближава опасност, която по никакъв начин не сте успели да предвидите. Последиците от нея няма да бъдат никак леки за вас и вашето семейство, но ако останете заедно, а не позволявате на напрежението да ви раздели, ще се справите с проблема.

Риби

Обичате да бъдете в центъра на вниманието и когато някой друг попадне "под светлините на прожекторите” се чувствате така, сякаш някой е откраднал нещо ваше. Може би трябва да помислите дали суетата не е прекалено опасна за вас и вашето ежедневие.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay