Дневен хороскоп за сряда, 29 юни 2016

Какво ви очаква днес?

Дневен хороскоп за сряда, 29 юни 2016

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Вглъбили сте се прекалено много в идея, която е съвсем възможно да остане неосъществена. Ако нещо не работи, просто се откажете от него. Не е препоръчително да влагате сили и енергия в нещо, което сте почти убедени, че няма да се получи.

Телец
Колебаете се какъв път да поемете от тук нататък. Намирате се на кръстопът, а изборът ви ще определи посоката на живота ви. Следвайте интуицията си, а не толкова разума или пък сърцето.

Близнаци
Временно сте лишени от удоволствието да прекарвате свободното си време с любимите си хора. Не се сърдете - всеки си има ангажименти и не е длъжен да ги пренебрегва заради вас.

Рак
От сутринта ще започнат да се натрупват дребни ежедневни проблеми, които ще опънат нервите ви до най-крайна степен. Само спокойствието и неприбързаността ще ви помогнат в тази ситуация.

Лъв
Очаквате предложение, което ви е обещано отдавна. Това, че някой ви е убедил, че ще направи нещо, не означава, че ще подходи коректно. Бъдете подготвени и за вероятността всичките ви досегашни представи да бъдат разбити.

Дева
През цялата сутрин настроението ви ще бъде твърде мрачно. Карайте по-ведро - празник е! Не затормозявайте околните с негативното си отношение към всичко, което ви заобикаля.

Везни
Усмивката ви днес ще бъде предизвикана от на пръв поглед незначителна случка, чиито последици обаче ще се окажат огромни за вас. Възползвайте се от щастливото стечение на обстоятелствата и извлечете лична изгода от това непредвидено събитие.

Скорпион
Искате всичко да се случва тогава, когато на вас ви е удобно. Да, обаче плановете на звездите са съвсем други. Невинаги най-удобният момент е подходящ. Доверете се на звездните сили.

Стрелец
Опитвате се да спечелите интереса на човек от срещуположния пол. Определено сте привлечени и ви се иска да получавате повече внимание от него. Внимавайте обаче да не станете нахални в стремежа си да го впечатлите.

Козирог
Цели две значими събития ще озарят деня ви днес. Те ще се случат в следобедните часове и ще ги изпълнят с веселие и смях. Наслаждавайте се на лежерните часове.

Водолей
Вече не сте сигурни в това кое е добро и кое - лошо. Представите ви за зло и добро доста са се размили, което ви пречи да разсъждавате трезво. Не е лоша идея да се доверите на приятел, който да ви помогне да се справите с проблема.

Риби
Позволите ли си да говорите зад гърба на приятел, веднага ще развалите репутацията си. Ако имате някакви резерви към нещо, което ваш близък човек е направил или казал, говорете открито с него. Не действайте скришно!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay