Дневен хороскоп за сряда, 31 декември 2014

Какъв ще бъде последният ден от тази година?

Овен
Днес ще бъдете в отлична форма и ще се справите с всички предизвикателства, отправени ви от съдбата. Не се отказвайте за нищо на света!

Телец
Колкото и да сте мотивирани и амбициозни, и за вас идва миг, в който просто искате да си починете от всичко и всички. Днес ще имате тази възможност, не я пропилявайте!

Близнаци
Напълно възможно е днес изненадващо обаждане силно да ви развълнува. Звездите повеляват, че денят ви ще бъде наситен по-скоро с приятни емоции.

Рак
Обмисляте ли някаква промяна в живота си? Днес денят е идеален да предприемете първата крачка към нея.

Лъв
Усмихвайте се, защото не знаете кой ще се влюби в усмивката ви! Съдбата повелява най-сетне да намерите своята сродна душа. Не се колебайте, че това ще се случи тъкмо днес!

Дева
Днес трябва да се въоръжите с търпение, защото около вас ще се навъртат доста изнервящи екземпляри. Все пак ще успеете да останете насаме и да се наслаждавате на деня.

Везни
Няма как всичко да се случва тъкмо по вашия план. Днес ще трябва да изоставите за малко графика си. Само ще спечелите!

Скорпион
Желанието ви да сте от помощ на околните понякога ги кара да се чувстват слаби. Опитайте се днес да не влизате в конфликт, когато някой откаже по груб начин подкрепата ви.

Стрелец
Спрете да мислите за работа и се отдайте на споделените мигове с приятели. Ще видите, че единственото, от което сте имали нужда, е почивка.

Козирог
Спрете да се притеснявате за щяло и нещяло! Дори да ви предстои по-екстремно преживяване днес, всичко ще се подреди.

Водолей
Имате желание да решите проблемите си в личен план, но за това са нужни двама. Днес ще стигнете до много важен извод - или ще вземете решение за раздяла, или най-сетне ще преустановите караниците с любимия човек.

Риби
Колкото и да ви се иска да планирате, всичко, това не е възможно. Днес ще трябва просто да се пуснете по течението, като една истинска рибка, и да посрещнете последствията с цялата смелост, на която сте способни.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay