Дневен хороскоп за сряда, 4 юни 2014

Какво ли ви чака в средата на работната седмица?

Дневен хороскоп за сряда, 4 юни 2014

За да следите своя дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook още сега! А след това прочетете какво ви очаква днес...

Овен
Лесно ви е да мечтаете за нови идеи днес. Последвайте всичко, което ви звучи добре. Можете да привлечете вниманието на желаните хора.

Телец
Поемете инициативата днес, въпреки че това е нож с две остриета. Хората днес не ви харесват много, затова внимавайте, когато насочвате вниманието към себе си.

Близнаци
Няма да постигнете успехи в бизнес плановете си днес. Затова по-добре се отдайте на почивка през следващите няколко дни. Отидете да поспортувате, това ще се отрази добре на здравето ви.

Рак
Вдъхновението ви е ударило днес, но не може да ви помогне за реализирането на плановете ви. Имате импулсивно поведение, което не е много във вашия стил. Животът е пълен с изненади. Възползвайте се.

Лъв
Можете да сгрешите за някого. На кръстопът сте. Животът си тече и ще трябва да избирате между два пътя. Поемете инициативата и така ще постигате успехи.

Дева
Днес ще бъдете твърде заети и напрегнати. Опитайте се да оправдаете очакванията, защото само така ще успеете в живота. Попитайте за помощ, ако срещнете проблем.

Везни
Надеждите и мечтите ви са близки до сбъдването днес. Уверете се, че задоволявате собствените си амбиции. Някой близък ще ви зарадва с приятна новина.

Скорпион
Работната ви ситуация се нуждае от подобрение. Затова се уверете, че се справяте с нея. Шефът ви ще ви предизвика и ще ви създава повече проблеми, отколкото можете да преглътнете.

Стрелец
Вашата енергия е точно това, от което имате нужда днес. Ще поддържате мира в живота си. Няма да допускате скандали през днешния ден.

Козирог
Можете да претърпите малки неуспехи днес. Но ще можете да се справите с тях. Не допускайте гордостта да разруши успеха ви.

Водолей
Някой близък прави ход за бъдещето. Уверете се, че му помагате. Но не допускайте да ви разсейват от големите планове.

Риби
Доста сте енергични напоследък, а това ви дава възможност за успехи в различни аспекти от живота. Продължавайте да разведрявате околните, дори когато на вас не ви е весело!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



7
Не е посочен 04.06.2014|18:43
Вярно е, че съм на кръстопът.
6
Не е посочен 04.06.2014|17:50
Ще видим какво ще се случи в близък план.
5
Не е посочен 04.06.2014|16:45
В някои дни хороскопът ми е познавал напълно, но в други не е бил добър гадател .
4
Не е посочен 04.06.2014|16:05
Интересен хороскоп, да видим.
3
Не е посочен 04.06.2014|14:05
Много хубаво, но никак не ми е весело в последно време. :)
2
Не е посочен 04.06.2014|13:07
Днес ще бъда твърде зает и напрегнат .
1
Не е посочен 04.06.2014|10:41
мерси за хороскопа.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay