Дневен хороскоп за сряда, 7 май 2014

Какво ли ви очаква в първия работен ден за тази седмица?

Дневен хороскоп за сряда, 7 май 2014

Дали денят ви ще бъде успешен, или трябва да се отдадете на заслужена почивка? Предстои ли ви вълнуваща среща, или цял ден някой ще ви ядосва? Разберете какво вещаят звездите за вашия зодиакален знак с дневния хороскоп на Jenite.bg за сряда, 7 май 2014 година!

Овен
Чувствате жегата, която няма нищо общо с времето. Ще откриете, че вашата енергия е във върха си и трябва да излезете на вън и да поспортувате. Радвайте се на това, което имате.

Телец
Знаете разликата между правилно и грешно, но в ден като днешния имате усещането, че сте единствените, които я правят. Опитайте се да обясните това на останалите, спокойно.

Близнаци
Може да стигнете до дъното на всичко само с малък спор. Другите може да не разбират това, че вие правите нещата по различен от тях начин. Ако можете се предпазвайте от сериозен конфликт.

Рак
Време е да разклатите нещата - по един или друг начин. Ще откриете, че най-добре ще бъде да изразходите енергията си като направите нещо драматично вкъщи или на работа.

Лъв
Вашата креативна сила е в центъра на деня. Това означава изкуство, мозъчна атака или просто чудесен разговор. Затова просто отпуснете духа си. Това е благословия!

Дева
Опитвайте да не се хвалите много днес - постарайте се да не се карате с хората, с които имате дълбока връзка. Оставете недоразуменията и поговорете, за да изгладите проблемите си.

Везни
Имате жизненоважна енергия днес и по-добре да свършите всичко, което трябва бързо, защото тя ще се изчерпа. Просто малко социализация и ще успеете да се справите с всичко.

Скорпион
Трябва да се справите с его проблемите си - но нещата стоят така, че това ще ви отнеме много време. Опитайте се да не предавате собствените си проблеми на останалите. И запомнете това, което усещате сега, може вече да не го усещате утре.

Стрелец
Вашата преданост към приятелите си е истинска и днес имате възможност да ги зарадвате като подобрите живота им, а също и вашия. Нещата със сигурност ще стават все по-добри в бъдеще.

Козирог
Нещата не вървят както ви се иска днес, затова се върнете назад и вижте дали ще намерите по-добро решение утре. Със сигурност нещата ще се променят много скоро.

Водолей
Трудно е да свършите всичко днес. Днес е един от онези дни, в които е по-добре да изразходите енергията си потушавайки малките пожари.

Риби
Имате нужда да останете фокусирани днес - дори ако това значи да затваряте врати и да бъдете груб със семейството и колегите си. Само за днес недейте да се притеснявате прекалено.

За да следите вашия дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във фейсбук!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



5
Не е посочен 07.05.2014|17:32
Значи да отпусна духа си...ще опитам.
4
Не е посочен 07.05.2014|13:27
Не ми харесва хороскопът ми много днес .
3
Не е посочен 07.05.2014|11:20
не обичам да си го знам
2
Не е посочен 07.05.2014|11:10
Това , което го усещам сега може утре да не го усещам, това от една страна звучи обнадеждаващо, от друга обезсърчаващо:)
1
Не е посочен 07.05.2014|10:52
а мерси, нищо драматично не искам да направя :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay