Дневен хороскоп за сряда, 7 октомври 2015

Какво ви очаква?

Дневен хороскоп за сряда, 7 октомври 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Денят ви ще бъде изпълнен с неприятни емоции и много усложнения. Всяка задача, с която се захванете, се проваля с гръм и трясък, а в личен план проблемите просто не спират да ви преследват.

Телец
Изумителната промяна, която сте претърпели наскоро, продължава да учудва околните. Трансформацията, която е настъпила във вътрешния ви свят, се е случила по ваше желание и околните ще трябва да се примирят с новия ви начин на живот. Няма на кого да се извинявате.

Близнаци
Уличавате свой близък човек в лъжа и ви става много неприятно, когато разбирате за фалшивото му поведение. Поговорете с него открито и му кажете всичко, което мислите по въпроса. От истината боли и той трябва много добре да разбере тежестта на нейната сила.

Рак
Влюбени сте дотолкова, че сте слепи за грешките на човека до себе си. По този начин той може да ви шантажира както си поиска и вече го прави. Недейте да оправдавате всяка негова безумна постъпка, а искайте обяснение за действията му.

Лъв
Тръгвате на път, а не сте достатъчно добро подготвени за приключението, което предстои. Нямате представа колко по-различна ще се окаже тази екскурзия за вас. Бъдете готови за всичко!

Дева
На работното място всички са твърде изнервени заради общ проблем, който няма как да разрешите. Говорете открито с шефовете си и заявете правата си колективно. Ако продължавате да се криете и да не предприемате нищо за своето лично благоденствие, няма как положението ви да се подобри.

Везни
Финансовото ви състояние се подобрява значително. Добрата работа, която вършите, се отразява в положителна посока върху личния ви живот. Продължавайте в същия дух и всичко ще бъде наред.

Скорпион
Хлътнали сте до уши по човек, който поне засега не показва кой знае какъв интерес към вас. Това обаче е възможно да е само привидно. Някои хора крият чувствата и мислите си по-умело от останалите.

Стрелец
Незнайно защо сте поставени в графа "работохолик” от колегите си. Самите вие не смятате, че сте такъв, но винаги е добре да се замисляте в думите на околните. Понякога в тях се крият неподозирани истини.

Козирог
Търсите правата си по грешния път. Човекът, към когото се обръщате за съдействие, не може да ви помогне с нищо. Потърсете алтернативен вариант за справяне с кризата, в която се намирате.

Водолей
Губите деня си в безсмислени действия. Въпреки че те ви осигуряват забавление, не помагат с нищо за развитието на собствената ви личност. Обърнете повече внимание на интелектуални занимания.

Риби
Включвате се в дискусия, която ви носи само негативни емоции. Прекаленото тълкуване на казаното може да ви отведе до изводи, които да не са правилни. Съсредоточете се само върху неоспоримите факти.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay