Дневен хороскоп за сряда, 9 април 2014

Какво са ви отредили звездите днес?

Дневен хороскоп за сряда, 9 април 2014

Може да следите своя актуален дневен хороскоп в Jenite.bg!

Дали денят ви ще бъде успешен, или трябва да се отдадете на заслужена почивка? Предстои ли ви вълнуваща среща, или цял ден някой ще ви ядосва? Разберете какво вещаят звездите за вашия зодиакален знак с дневния хороскоп на Jenite.bg за сряда, 9 април 2014 година!

Овен
Креативната ви енергия е силна днес, затова опитайте да разрешите стари проблеми по нов начин. Моментът е добър за измисляне на нови идеи с колеги или за обсъждане на въпроси, свързани с дома.

Телец
Поемете си дълбоко въздух днес, защото резултатите от делата ви няма да са напълно задоволителни и това може да лъсне пред началниците ви. Нещата ще се подобряват следващите дни, но засега си спестете изблиците на егоцентризъм.

Близнаци
Днес сте в настроение да обяснявате и дори да спорите, но не всички ще споделят вашето мнение, особено в работата. Все пак подбирайте добре думите си, за да не обидите някого.

Рак 
Днес сте по-импулсивни и спонтанни от обикновено и това може сериозно да раздвижи водите около вас. Забавлявайте се и се срещайте с хора, скоро ще ви се наложи отново да затънете в работа.

Лъв 
Възползвайте се от това, че колегите ви харесват и поискайте помощ за изоставащи задачи. Изпълнени сте с енергия, затова се мобилизирайте и свършете всичко, за което нямате време.

Дева
Денят ще се окаже по-зает отколкото сте очаквали и в края му може да се почувствате изтощени до смърт. Отложете каквото можете като ангажименти, за да ви остане и малко време за почивка.

Везни
Амбициите ви днес взимат връх и това е добре, защото това ще даде тласък на работата ви. Може би ще ви се прииска да започнете нещо напълно ново – ако се наложи, потърсете съвет или помощ.

Скорпион
Внимавайте за шефове или висшестоящи в работата – могат да ви създадат проблеми днес. Сега не е моментът да влизате в конфликти или да правите дръзки изказвания. Успокойте се и оставете всичко да отмине.

Стрелец
Повишение или друго значително подобрение може да се очаква в живота ви днес. Ще ви се даде онова, от което имате нужда – нова работа, повече пари или пък нова връзка.

Козирог
Работата все още е предизвикателство и ще ви изправя пред различни препятствия. Запазете стратегическата перспектива и мислете в бъдеще време. В емоционален план имате нужда да презаредите батериите.

Водолей 
Имате нужда от нов подход към служебните задачи, за да се справите с тях. Изнервени сте и сте склонни да влизате в конфликти, но по-добре се въздържайте, защото това няма да ви помогне.

Риби 
Мнението ви е важно, но днес е по-добре да го пазите за себе си. Атмосферата е напрегната и може да откриете, че хората са по-агресивни, отколкото сте очаквали.

За да следите своя дневен хороскоп станете част от Jenite.bg във Facebook!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



10
Не е посочен 09.04.2014|20:58
В същност той е същият като този от страни.
9
Не е посочен 09.04.2014|20:56
Ще има ли всеки ден хороскоп? Като цяло само от любопитство чета.
8
Не е посочен 09.04.2014|17:48
не съм по тях не мисля, че отразяват реалността.
7
Не е посочен 09.04.2014|16:08
За моята зодия толкова положителен хороскоп, че не е истина!
6
Не е посочен 09.04.2014|15:58
не вярвам на такива работи
5
Не е посочен 09.04.2014|15:50
Откога изнасяте зодиите в статия, нали си ги има отстрани и всеки може да си прочете зодията , в случай, че се интересува:)
4
Не е посочен 09.04.2014|15:50
Не ми хареса моята прогноза.
3
Не е посочен 09.04.2014|15:27
много интересно.
2
Не е посочен 09.04.2014|15:21
Нищо общо, по-скоро имам сериозен проблем заради един главобол.
1
Не е посочен 09.04.2014|15:17
вече и дневен хороскоп ли предлагате,ама той деня вече е към своя край :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay