Дневен хороскоп за събота, 06 май 2017г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за събота, 06 май 2017г.

Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Време е да обърнете малко внимание на самите себе си и да спрете да мислите единствено за другите - нито те, нито задачите ви в крайна сметка ще избягат. Затова се посветете на отдавна пренебрегвано занимание, което ви носи радост и спокойствие.

Телец

Краят на тревогите ви е близо и съвсем скоро ще осъзнаете колко незначителни всъщност са били те. Затова днес се отдайте на любими занимания, които да разсеят мисълта ви и да ви заредят с енергия за идната седмица.

Близнаци

Днес се отдайте на почивка и се заредете с духовна храна - прочетете интересна книга, идете на театър или пък посетете интересен концерт. 

Рак

Време е да се вземете в ръце и да поработите върху напоследък безкрайната си разсеяност. В крайна сметка това поведение е сладко до един момент, след което се превръща в по един или друг начин дразнещо за всички околни.

Лъв

Неочаквана среща ще ви върне назад във времето и ще събуди усмивка от приятни спомени на лицето ви. Възползвайте се от ситуацията и прекарайте един приятен и изпълнен с положителни емоции почивен ден.

Дева

Прекалено много се фокусирате върху проблем, чието решение в крайна сметка не зависи от вас по какъвто и да е начин. Затова спрете да му отдавате толкова силно значение и изчакайте нещата да отшумят от само себе си.

Везни

Отделете нужното внимание на близък човек, който има нужда от вашата помощ. Подходете сериозно към ситуацията и дайте максимума от себе си.

Скорпион

Навикът ви да си "пъхате носа" навсякъде, може да ви навлече проблеми с близък човек, при това съвсем не без причина. Затова контролирайте навика си винаги и за всичко да изказвате мнение и не забравяйте, че невинаги вие сте най-компетентните.

Стрелец

Погрижете се най-близките ви хора да се усещат постоянно обгърнати от вниманието ви, което определено са си заслужили.

Козирог

Чувствате се отпаднали и потиснати, не само заради натрупалата се умора, а и защото напоследък не получавате достатъчно близост от страна на любимите си хора. Стиснете обаче зъби и потърпете още малко. Звездите обещават съвсем скоро тази ситуация да се промени.

Водолей

Отдайте се на активна почивка, за да се заредите подобаващо за активната в професионално отношение седмица, която ви очаква. Излезте на разходка сред природата, предприемете пътуване или просто релаксирайте с книга в ръка.

Риби 

Стегнете се, защото на думи всичко се случва идеално при вас, но в действителност ситуацията е повече от критична - предприемете необходимите мерки, за да "ремонтирате" положението си, преди да е станало твърде късно.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay