Дневен хороскоп за събота, 09 септември 2017 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за събота, 09 септември 2017 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Трябва малко да подредите живота си. Не е толкова трудно, наистина и днес ще откриете, че имате подходящата енергия, за да направите точно това. Всичко ще се подреди по възможно най-добрия начин. 

Телец

Финансовите решения - особено тези, които включват разходи - са по-лесни за вас в момента, макар че може би ще бъде трудна битка да убеди околните, че сте прави. Постоянството ви ще се изплати.  

Близнаци

Днес сте изпълнени с положителна енергия и ще се почувствате задължени да направите нещо хубаво. Ако го направите, очаквайте много положителни емоции от околните. 

Рак

Днес е най-подходящият ден да се изявите и да покажете кои сте вие и на какво сте способни. Това може да означава някаква публична изява или просто спокоен ден с приятели- вие решавате. 

Лъв

Способността ви да привличате потенциални романтични партньори е доста силна в момента, така че освен ако не сте сериозно обвързани, сега е моменът за действие. Направете някакъв ход и изобщо не се чудете.

Дева

Някой близък се опитва да стане още по-близък. Ако това нещо ви притеснява, не се колебайте да отбранявате личното си пространство и да му обясните точно как стоят нещата. Първо опитайте да бъдете по-нежни, но ако не се получи, обърнете страницата. 

Везни

Някой се нуждае от съвет от вас, макар че със сигурност няма да дойде и да ви попита. Използвайте енергията си, за да разберете кой е този човек и поне опитайте да му помогнете. 

Скорпион
 
Изкушавате се да оставите колега, половинка, приятел или дете да прави каквото иска, защото вече ви е писнало да се занимавате. Е, време е да го направите. Днес е възможно най-подходящия ден. Ако не го направите, всичко ще бъде както преди. 
Стрелец

Днес трябва да бъдете много упорити и последователни, за да се справите с всички малки проблеми. Ако не го направите, нещата ще станат наистина странни за вас. 

Козирог

Днес се чувствате много по-свързани с емоциите си от обикновено. Ако можете днес си вземете почивка, ще ви се отрази доста добре. Ще ви бъде доста трудно да се справите с ежедневните си задължения. 

Водолей
 
Днешният ден ще бъде едно голямо състезание за вас. Ще имате голяма преднина, но трябва да бъдете изключително внимателни към всеки малък детайл, за да имате реални шансове да спечелите. 
Риби
 
Днес трябва да си напишете домашното- нещата стават доста забъркани. Вашата голяма енергия ви помага да проследите цялата информация, която ви е нужна, преди да започнете да действате. 
 
0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay