Дневен хороскоп за събота, 1 август 2015

Разберете какво ви очаква в почивния ден

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Започнатите задачи и други начинания, които изискват вниманието ви, ще бъдат успешни. Образователни и спортни програми, професионални проекти, пътувания и по-специални обвързвания, са част от възможностите, които не бива да пропускате. Позволете на близките си да ви зарадват с вниманието и грижите си, със сигурност ще ви хареса.

Телец
Събитията и бизнесът ще наложат по-активно темпо, с което ще трябва да се съобразите. По линия на партньора си, наред с повишените отговорности ще получите и предимства, които е хубаво да оцените. Това ще повиши уважението помежду ви, ще укрепи връзката ви и внесе повече настроение в деня ви.

Близнаци
Денят е подходящ за създаване на нови съюзи, сдружения, начало на проекти, творчески, образователен или спортен курс, укрепващ духа и самоуважението ви. Отговорно и достъпно изразете позицията си, идеите ви ще се възприемат от хората, към които са насочени.

Рак
Въпроси от бизнес и финансов характер очакват вниманието ви. Бъдете предвидливи и практични, за да излезете от ситуацията с печалби или поне с минимални загуби. Търпеливо изслушвайте и събирайте информация, скоро ще ви потрябва. Важна среща ще ви направи повече оптимисти по отношение на личните ви дела.

Лъв
Няма съмнения, че с труда и упорството си създавате предпоставки за положителни развития в живота си. Сътрудничеството с влиятелен човек ще ускори придвижването на конкретна задача от сферата на професионалните интереси, образованието, бизнеса или в социален аспект. Всичко започнато днес обещава да свърши навреме и успешно.

Дева
И днес ще продължите с темпото от последните дни, давайки предимство на срочните си задачи. Ще се въздържите от изкушения, като не им позволите да ви отклонят от намеренията ви. Денят е подходящ за физическо и творческо развитие, но забравяйте да почивате.

Везни
Ще останете поласкани от нечие внимание и отвръщайки на жеста, ще го насърчите в намеренията му. По друг начин ще стоят нещата в бизнеса, където ще се наложи да балансирате, грижейки се за интересите си и в същото време да спазите конкретните изисквания. Бъдете търпеливи и всичко ще дойде на мястото си.

Скорпион
Днес ще ви се наложи да се съобразявате с нечии интереси, наложени от създалите се обстоятелства покрай вас. В името на бъдещите си реализации е добре да имате нагласа и за компромиси. Започнатите нови начинания ще ви носят настроение и без усилия ще ги приключвате в срок. Отношенията в семейството се подобряват

Стрелец
Ще срещнете разбиране и по-лесно ще ви се отдава да убеждавате някого в правотата на предложенията си. Придобивките ще ви носят удовлетворение, предвид трудностите по изпълнение на задачите си. В интимните отношения бурните страсти отстъпват място на тихи и хармонични отношения.

Козирог
С делови подход ще пристъпите и към онези задачи, които не ви допадат, но са част от ангажиментите ви. Имайте нагласа за компромиси и не се инатете за дреболии. Гъвкавата ви мисъл носи предимства, използвайте я и не залитайте в крайности.

Водолей
Останете коректни в отношенията си, дори и да загубите позиции, не знаете какво ще ви донесе прилива. Запазете достойнство и ще намерите своето място. Връзката с партньора ви ще стане по-хармонична, ако потиснете желанието си да доминирате в отношенията и приемете равноправното му участие.

Риби
Ще облекчите работата си, но само ако споделите задълженията си с хората около вас. Позволете на другите да се включат и насърчете желанието им да ви бъдат полезни и да се запознаят отблизо с детайлите. Това налага да не променяте позицията си и да се съобразявате с мнението им, показвайки се великодушни и добри.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay