Дневен хороскоп за събота, 10 декември 2016г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за събота, 10 декември 2016г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Днес трябва да се пораздвижите, за да може да се докоснете и да опитате всичко. Денят е посветен само на това, да наблюдавате, без да действате. И ще имате точно толкова енергия.

Телец

Само защото шефа или половинката ви бързат и са изнервени, не означава, че трябва да се съобразявате с техните претенции. Бъдете учтиви, но спазвайте собствения си график.  

Близнаци

Хората искат да излезете и да кажете мнението си, няма да ви се размине, ако им кажете те да вземат решението. Изкажете мнението си и продължавайте напред. Съвсем скоро нещата ще се наредят.

Рак

Без значение с какво се налага да се справите днес, трябва да се уверите, че сте готови да приемете това предизвикателство. Не бъдете срамежливи днес, покажете всичките си умения.

Лъв

Днешният ден е страхотен да зачеркнете всички задачи от списъка си, които отлагате от доста време насам. Не се притеснявайте, ще се забавлявате, каквото и да се наложи да правите.

Дева

Днес стойте близо до човек, който знаете, че си заслужава. Ще бъде полезно да прекарате деня с такъв човек, ще ви обогати много. Пазете се от злонамерени хора, защото те са навсякъде около вас.

Везни

Днес трябва да се убедите, че вашите хора се разбират помежду си. Тези връзки между хората са изключително силни и полезни. Вие имате много силно влияние върху тях, възползвайте се!

Скорпион

Денят е подходящ да поемете в нова посока вкъщи, в кариерата, навсякъде. Имате нужната енергия да направите голяма промяна с живота си, не се замисляйте дори за миг.

Стрелец

Днес списъкът ви със задачи е много разнообразен, което гарантира, че денят ще бъде забавен. Имате да свършите хиляди неща, но енергията ви е подходяща за здрава работа през целия ден.

Козирог

Мислите, че трябва да вземете много важно решение днес, но истината е, че просто ви дърпат в две различни посоки и вие сте объркани. Изчакайте стреса да отмине и нещата ще ви се изяснят.

Водолей

Доста сте изненадани от това как се развиват нещата напоследък. Имате възможността да изненадате околните, като направите някоя лудория. Това е толкова типично за вас.

Риби  

Днес ще се сблъскате с човек, който не представлява това, за което се представя. Покажете му деликатно, че знаете каква е истинската му същност. Не го заплашвайте, просто трябва да знае, че е разкрит. 

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay