Дневен хороскоп за събота, 10 октомври 2015

Какво ви очаква през почивния ден?

Дневен хороскоп за събота, 10 октомври 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Oвен
Очакват ви особено драматични събития. Няма как да ги предотвратите, затова най-добре се въоръжете с търпение и много сила. За да издържите на житейските изпитания, които ви предстоят днес, ще ви бъде необходима подкрепата на най-близкия ви човек.

Телец
Поведението ви през целия ден е доста абсурно и околните го намират за странно и неприемливо. От време на време всеки човек има нужда да се освободи от напрежението, но внимавайте, защото с действията си предизвиквате любопитството на околните.

Близнаци
Напразно се опитвате да спечелите доверието на важен бизнес партньор. Дори работата ви през почивните дни няма да го накара да погледне с други очи сделката, която му предлагате. По-добре потърсете друг начин да осъществите идеите си, защото няма да получите неговата помощ.

Рак
Мислите ви се лутат в ума ви и просто не можете да ги подредите. Опитвате се да измислите решение на наболял проблем, който заплашва да се превърне в кризисна ситуация, но редица други малки спънки чакат да бъдат преодолени. Ще успеете да направите правилните изводи само ако си дадете време и не прибързвате с решенията.

Лъв
Най-накрая се прибирате вкъщи. На път сте от дълго време насам и отсъствието от дома вече започва много да ви тежи. Срещата със семейството и близките ви приятели ще ви зареди с положителни емоции и ще тушира напрежението.

Дева
Флиртувате с човек, към когото не изпитвате никакво влечение. Сякаш искате да натриете носа на определен човек и да докажете на себе си, че не зависите от него. По този начин обаче може да подведете третия човек, който неволно сте намесили в ситуацията.

Везни
Днес ще успеете да се отървете от професионалните си ангажименти. Напоследък те са толкова много, че от известно време насам дори не можете да си помислите за почивка. Денят обаче се очертава лишен от работни задължения. Възползвайте се и си починете ефективно.

Скорпион
Преструвате се, че не разбирате какво се случва около вас, но всъщност знаете много добре как трябва да процедирате. С привидната си незаинтересованост целите да заблудите противника, което ще се окаже печеливш ход.

Стрелец
Постепенно започвате да стабилизирате финансите си, което ви дава мотивация за бързо и ефективно изпълнение на работните идеи. Бъдете пестеливи, за да успеете да съхраните паричните си постъпления за максимално дълго време.

Козирог
Прекрасно е да знаете, че вкъщи някой ви чака да се приберете. След кратко отсъствие от дома, днес ще усетите любовта и подкрепата на хората, които са най-близо до сърцето ви. Засвидетелствайте и своята привързаност към тях.

Водолей
Напоследък живеете живота си като отшелник. Предпочитате да си стоите вкъщи и пренебрегвате всяка една възможност за социален контакт. Този начин на живот обаче ще приключи днес. Интересно събитие ви изкарва от рутината и ще ви постави внезапно в центъра на вниманието.

Риби
Мислите, че близките ви ви подкрепят във всяко едно отношение, но днес ще срещнете тяхното негодувание относно решение, което сте взели за живота си. Помислете върху тяхната гледна точка - те искат единствено да ви предпазят.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay