Дневен хороскоп за събота, 11 ноември 2017 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за събота, 11 ноември 2017 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Денят ще бъде доста успешен във всяка една сфера - и професионална, и лична. На фронта на любовта нещата изглеждат доста добра и нечия усмивка ще озари деня ви. Това може би е началото на нова любовна тръпка, която ще ви направи много щастливи.

Телец

Днес ще сте доста енергични и ще отхвърлите много от нещата,които сте си планирали. Студеното време може да ви окаже от разходки, но излезте поне за малко да подишате свеж въздух, това ще проясни ума ви.

Близнаци

Днес ще бъдете доста колебливи и няма да знаете по кой път да поемете. Вярвайте на вътрешните си усещания и ще направите правилния избор. Всичко зависи от вас и не бива да се доверявате на чуждото мнение.

Рак

Гледайте до обяд да отхвърлите задачите, които сте поели и след това се отдайте на нещата, които обичате. Ще се почувствате истински обичани и ценени и това естествено ще поддържа доброто ви настроение.

Лъв

Ще гледате доста отвисоко на нещата днес и няма да ви притесняват разни дреболии. Следобед ще имате някои задачи, които не търпят отлагане и те ще погълнат голяма част от времето ви. Но пък за вас ще е удоволствие да свършите всичко предсрочно.

Дева

Днес се опитайте да не бъдете толкова емоционални и не се оставяйте на чувствата да ви завладеят, защото няма да излезе нищо добро от това. Бъдете по-сдържани, за да не кажете нещо, за което след това ще съжалявате

Везни

До обяд ще сте трудно адаптивни и доста разсеяни, изобщо няма да сте наясно какво точно да правите. Но пък втората част от деня се оказва доста по-ползотворна. Ще си направите вълнуващи планове, които да чакате с нетърпение.

Скорпион

Денят е доста забързан и трябва да внимавате езикът ви да не е по-бърз от мисълта. Колегите може да ви сюрпризират неприятно и да провалят плановете ви. Недейте да изпадате в паника, а помислете рационално и всичко ще се нареди.

Стрелец

Малко нервен е днешният ден и това определено ще наруши спокойствието ви. Изненадите, които често ви стряскат, днес ще ви съпътстват едва ли на всяка крачка. Ще ви се наложи да бъдете по-приспособими и по-малко емоционални.

Козирог

Днес може да си позволите да се отпуснете малко и да не се пренатоварвате толкова с работа. Така или иначе изобщо не сте настроени на работна вълна. Дайте си почивка и си помечтайте за нещата, които ви правят щастливи.

Водолей

Днес не си струва да хабите напразни усилия за хора и ситуации, които не си заслужават. Обърнете повече внимание на себе си и на желанията си и поне веднъж се поставете на първо място - ще се почувствате чудесно.

Риби

Опитайте да погледнете трезво на нещата, без излишен оптимизъм ,просто пресейте фактите. Днес е по-добре да бъдете рационални, отколкото емоционални. Има хора, които нямат добри намерения и трябва да бъдете много внимателни.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay