Дневен хороскоп за събота, 12 април 2014

Какво ли са ви отредили звездите за днешната мрачна събота?

Дневен хороскоп за събота, 12 април 2014

Може да следите своя актуален дневен хороскоп в Jenite.bg!

Дали денят ви ще бъде успешен, или трябва да се отдадете на заслужена почивка? Предстои ли ви вълнуваща среща, или цял ден някой ще ви ядосва? Разберете какво вещаят звездите за вашия зодиакален знак с дневния хороскоп на Jenite.bg за събота, 12 април 2014 година!

Овен
Днес вашето мото трябва да е спокойствието и постоянството. Не се хвърляйте с главата напред в задачи с кратки срокове. По-добре разгледайте проблемите от всички страни и вземете разумно решение.

Телец
Нищо особено не ви очаква днес. Повечето от вас дори ще се чувстват отегчени от задачите си. По-добре се фокусирайте върху личния си живот и разрешете разни дребни проблеми, които ви тормозят, за да не се налага да взимате крайни мерки след време.

Близнаци
Днес не взимайте решения за бъдещето, а се концентрирайте върху всекидневните си задачи и битовите проблеми. Денят е подходящ за финансови операции и за подреждане на задачите.

Рак
Ще ви се иска да престъпите границата на рутината, затова не планирайте никакви срещи и по-сериозни задачи. Умът ви ще е зает с планиране на бъдещето, съсредоточете се върху финансовите си дела.

Лъв
Предпазливостта и внимателното обмисляне на фактите са вашите най-добри приятели в момента. За сметка на това, избягвайте прекаления комфорт и рутината, защото ако действате по навик сте застрашени от грешки.

Дева
Денят е хармоничен и спокоен – чувствате се уверени емоционално, а събитията следват плановете ви. Спокойната атмосфера, която цари ще ви направи по-концентрирани и разумни по отношение на работата.


Везни
Активността е ваш добър приятел днес. Опитайте се да не прехвърляте никакви задачи на никого днес, ако искате нещата да вървят добре. Платете сметките, които висят и направете разчет на остатъка от средствата си.


Скорпион
Не толкова работата ви, колкото репутацията ви ще са изложени на рискове днес. Трябва да спечелите доверието на хората, затова бъдете търпеливи и дипломатични, не насилвайте събитията и решенията на хората.

Стрелец
Невъзможно е да тръгнете в съвършено нова посока днес, затова по-добре се концентрирайте и довършете вече започнатите дела. Не пропускайте възможността да прекарате време с приятели – ще ви подейства вдъхновяващо.

Козирог
Днес е един от малкото дни, когато трябва да пренебрегнете работата за сметка на удоволствията. Спрете да мислите, че животът ви зависи от работата и се огледайте за удоволствия, които да повдигнат духа и позитивизма ви.


Водолей
Днес не е време за работа, интелектуални занимания или планове. Обърнете внимание на семейството и партньора си. Дори нещата да са спокойни у дома, не вреди да прекарвате повече време с близките си.


Риби
Вие и хората около вас сте изпълнени с позитивизъм. Отдайте се на релаксиращи занимани като разходка сред природата, срещи с приятели или малко семейно събиране.   


За да научите какво ви вещаят звездите и за други дни, станете част от Jenite.bg във фейсбук!

5 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 12.04.2014|17:02
много интересен хороскопа ми за днес :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay