Дневен хороскоп за събота, 13 септември 2014

Какъв ще бъде вашият почивен ден?

Дневен хороскоп за събота, 13 септември 2014

Вижте дали денят ви ще бъде толкова приятен, колкото би ви се искало...

Овен

Днес ще имате нужда от подкрепата на близките си. Не бива да ви е страх, че няма да ви помогнат - те държат на вас наистина много. Бъдете уверени в себе си, само така ще се измъкнете по-бързо от положението, в което сте попаднали.

Телец
Струва ви се, че напоследък никак не ви върви. Не бива обаче да таите подобни деструктивни мисли. Всъщност съдбата е благосклонна към вас. Това, че не всичките ви желания се сбъдват, означава само едно - последствията от тях просто не са подходящи за вас!

Близнаци
Има толкова много енергия, че въобще няма да усетите как е минал денят. Концентрирайте се и опитайте да свършите колкото се може повече неща. Вечерта може да бъде романтична, но само ако вие самите сте в такова настроение.

Рак
Вашият партньор ще ви ядоса доста днес. След скандала обаче ще преминете в ново ниво от своята връзка. Възможно е да имате наистина сериозни пререкания, но си заслужава да ги преодолеете с общи усилия и компромиси от двете страни.

Лъв
Сякаш времето минава на бързи обороти - имате чувството, че не ви стига за абсолютно нищо. Направете си график и се опитайте да го следвате. Тъкмо това е един от начините да станете поне малко по-организирани.

Дева
Денят ще ви поднесе доста приятна изненада, свързана с неочаквано пътуване. Ваша мечта ще се сбъдне, и то без да сте планирали нищо. Днешните емоции ще останат за дълго време в спомените ви.

Везни
Иска ви се да изоставите всичко и да останете някъде насаме с мислите си. А те въобще няма да са положителни днес. Опитайте се все пак да намерите човек, чиято компания ви е приятна - само така няма да изпаднете в наистина лошо настроение.

Скорпион
Възможно е да се срещнете със свой стар познат, който да преобърне живота ви изцяло. Не бързайте да отхвърляте тази възможност, защото съдбата е направила доста интересен план за вас. Денят ще бъде наистина вълнуващ!

Стрелец
Днес ще имате възможност да си починете качествено. Насладете се на миговете спокойствие, защото скоро доста сериозни мисли ще започнат да занимават съзнанието ви.

Козирог
От известно време не можете да си намерите място нито у дома, нито на работа. Проблемът обаче се крие във вашето нежелание да общувате с околните. Проблемите помежду ви ви товарят, а с това идва и постоянното напрежение, което изпитвате. Днес е денят, в който просто трябва да поговорите с хората около себе си.

Водолей
Чувствате се независими и доволни от живота. Днес ще бъде поредният ден, в който ще имате късмет, с каквото и да се захванете. Не пропилявайте шанса си да пожънете още успехи в различни аспекти от живота си.

Риби
Любовта дотолкова ви влияе при взимането на решения, че всичко се диктува от емоциите, които в момента изпитвате. Днес най-сетне ще се почувствате обичани по начин, по който винаги сте мечтали. Радвайте се на споделените мигове с партньора си и най-добре не мислете за нищо друго!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay