Дневен хороскоп за събота, 14 април 2018 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за събота, 14 април 2018 г.

Овен

Не сте сигурни в чувствата си, а грешното решение може да ви доведе до непроменими житейски трансформации. Помислете добре какво искате, преди да дадате напразни надежди или да направите кардинални избори.

Телец

Любовта кацва на рамото ви днес, но вие може и да не я забележите. Свикнали сте тя да ви подминава и присъствияето ѝ в деня ви ви изненадва. Прегърнете я и я приемете такава, каквато е - чиста и истинска.

Близнаци

Времената са малко трудни за вас, но съвсем скоро животът ви ще тръгне в положителна посока. Трябва да бъдете търпеливи, защото, опитате ли се да пришпорите събитията, може да объркате положителната промяна, която се задава на пътя ви.

Рак

Вълнувате се заради срещата с новия мъж в живота ви, която иначе очаквате от дълго време. Не се старайте да се харесате на човека отсреща, бъдете себе си и той ще ви оцени именно заради това.

Лъв

Приемате задълженията си с досада и затова няма да успеете да ги свършите качествено. По-добре ги оставете за утре, вместо да ви се налага да коригирате работата си след време.

Дева

Намеренията ви са осуетени и трябва да изградите друг план, за да осъществите всичко, планирано за днес. Не бива да пропускате нито един детайл, защото действията ви днес ще се окажат от ключово значение за бъдещето ви.

Везни

Хрумва ви идея, която може да ви придвижи нагоре в кариерата. Недейте обаче да се втурвате презглава в новото начинание. Необходимо е първо да го обмислете добре - с всичките му положителни и отрицателни страни.

Скорпион

Иска ви се да направите нещо щуро днес. Слънчевите дни ви зареждат с точно такова настроение и имате нужда от нови преживявания. Организирайте дълъг и изпълнен със забавления уикенд.

Стрелец

Поставяте оценка на околните, но самите вие мразите да чувате мнения по свой адрес. Недейте да съдите другите за начина, по който са избрали да живеят живота си. Това си е лично тяхна работа.

Козирог

Финансовото ви състояние е по-добро от всеки друг период от живота ви. Това ви радва, но имайте едно на ум. Не пилейте парите си само защото разполагате с тях. Спестете за черни дни.

Водолей

Ползвате се с уважението на колегите си, но днес дребна спънка заплашва то да бъде разклатено. Не забравяйте, че дори в лоши времена един лидер не се обръща срещу подчинените си!

Риби 

Осуетявате събитие, което би донесло много болка на хората, които обичате. По този повод ще срещнете искрената обич и благодарност на близките си. Те вече със сигурност знаят, че могат да разчитат на вас.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay