Дневен хороскоп за събота, 14 октомври 2017 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за събота, 14 октомври 2017 г.

Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Денят ви ще започне със стари новини, които все още ви вълнуват и ви карат да реагирате по някакъв начин. Следобед ще бъдете малко свирепи и агресивни, но трябва да намерите начин да се разсеете малко.

Телец

Вашата емоционална сигурност е като топло одеяло тази сутрин- може да не искате да се изправите и да посрещнете деня. След като излезете все пак, някои нередности в офиса или нещо свързано с приятелите ви, ще потвърди подозренията ви.

Близнаци

Днес ще трябва да се справите с някои сложни неща като бюджети, списъци със задачи и т.н. Хубавото е, че имате достатъчно енергия, за да се справите с всички тези натоварващи неща. Обърнете внимание на финансовото си положение.

Рак

Тази сутрин обещава ново начало и ще се чувствате много добре от това. Положителната ви енергия ви насочва в нова, различна посока. Не се съпротивлявайте на нещата, които ви се случват.

Лъв

Оставете подсъзнанието ви да поеме нещата в свои ръце, поне за малко. По-късно през деня енергията ви ще поеме в нова посока. Трябва да бъдете изключително смели, за да успеете там, където сте се насочили.

Дева

Необходимо е да отделите малко повече време на любимите си хора днес. Те всички ви търсят и ще почувствате вълна от положителна енергия, когато им отделите нужното внимание. Денят ще бъде изпълнен с усмивки.

Везни

Опитайте да не се тревожите прекалено много за напредъка си или за липсата му тази сутрин. Трябва да се справите с по-неотложни въпроси днес. Оставете това за по-късно през деня. Изпълнени сте с положителна енергия.

Скорпион

Вашите енергийни нива се покачват сутринта, макар че може да очаквате малка спънка следобед. Опитайте да направите максимално много полезни неща сутринта, преди да се е появило препятствието. 

Стрелец

Дайте всичко от себе си да задълбочите връзката си с партньора си или да достигнете ново ниво в кариерата си. Не се колебайте за нищо, правете всичко, което ви се прииска. Не чакайте по-подходящо време, няма да дойде.

Козирог

Концентрирайте се върху дома си, поне през първата половина на деня. По-късно ще има криза в бизнеса ви, на която ще трябва да отделите цялото си внимание. Обърнете внимание на любимите си хора.

Водолей

Опитайте се да обърнете внимание на всички малки детайли днес. Те са от изключително голямо значение. Ще имате невероятна възможност през днешния ден. Излезте извън зоната си на комфорт.

Риби

Енергията ви е толкова мощна тази сутрин, че оставяте усмивки след себе си навсякъде. По-късно трябва да се отпуснете и да оставите другите да поемат водеща роля, ако са готови за това.

3 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay