Дневен хороскоп за събота, 15 ноември 2014

Почивен ден, изпълнен с какви ли не емоции

Дневен хороскоп за събота, 15 ноември 2014

За да следите своя дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook!

Овен
Денят ще започне доста мързеливо - дори ще имате време за закуска и кафе в леглото. След това обаче ще ви се наложи да свършите това-онова и неусетно ще стане вечер. Не се ядосвайте, и утре е ден!

Телец
Смятате, че винаги сте прави, но не е точно така. Понякога преценката ви подвежда, трябва по-внимателно да обмисляте решенията си. Възможно е да прибързвате и затова да се получава така. Днес ще има поредна ситуация, в която ще е по-добре да мислите преди да действате.

Близнаци
Струва ви се, че прекарвате твърде малко време със семейството си. Днес ще имате възможност да споделите миговете си с най-близките си. Радвайте се на спокойствието и разбирателството, което цари между вас.

Рак
Днес ви е паднало да прекарате целия ден в уютния си дом. И без това напоследък ви се налага да ставате твърде рано и да лягате късно - порадвайте се на деня с книга в ръка.

Лъв
Трябва днес да се опитате да постигнете вътрешен мир. След трудната седмица това е от изключително значение. Не подценявайте силата на тишината, може и да спортувате малко.

Дева
Не бива да сте лицемерни, дори понякога да ви се струва, че няма друг начин. Ако някой не ви харесва, просто не общувайте с него. Влиянието на неприятни за вас хора определено ви вреди. Днес ще срещнете такива и ще имате възможност да послушате съвета на звездите.

Везни
Предстои ви изключително вълнуващ ден, изпълнен с прекрасни емоции. Ще срещнете свои приятели и близки, с които ще се забавлявате от сърце. Тази събота определено ще я запомните с добро.

Скорпион
Струва ви се, че времето минава адски бавно. Очаквате грандиозно събитие и препускате през дните. Днес е крайно време да се фокусирате върху настоящето. Имайте предвид, че докато се вторачвате в бъдещето, изпускате малките моменти на щастие около себе си.

Стрелец
Концентрирайте се върху собствените си проблеми. Днес ще имате достатъчно време да помислите върху тях и да намерите правилното решение. Звездите са благосклонни към вас.

Козирог
Днес звездите повеляват да се отдадете на ласки с половинката си. Денят е перфектен за любов! Не изпускайте тази възможност, защото и двамата ще бъдете в такова настроение за пръв път от няколко дни.

Водолей
Иска ви се да забравите всички и всичко, да избягате надалеч... Е, днес денят е подходящ за кратко пътуване, което обаче ще ви помогне да преодолеете чувството на обреченост, което се е загнездило във вас напоследък.

Риби
Днес ще имате възможност да практикувате своето хоби. След това ще се чувствате изключително ведри и отпочинали. Очаква ви една домошарска вечер, която ще стопли сърцето ви. Любовта е навсякъде около вас и ви е трудно да се интересувате от нещо друго.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay