Дневен хороскоп за събота, 16 август 2014

Какъв ще бъде вашият почивен ден?

Всеки ден публикуваме дневен хороскоп, който можете да следите в нашата Facebook страница!

Овен
Въпреки че напоследък не сте в добро здраве, днес ще имате достатъчно енергия да се справите с ангажиментите, отлагани през работната седмица. Добрата новина е, че ви предстоят доста приятни емоции.

Телец
Инатът ви пречи на вашата връзка и е крайно време да го преодолеете. Опитайте се да смекчите малко характера си - ще видите, че много по-лесно ще намирате общ език с околните. Необходимо е да се промените, защото иначе доста се товарите от пререканията си с другите.

Близнаци
Личният ви живот е в своеобразен пик - искрата на любовта топли сърцето ви. Днес ще имате възможност да прекарате доста време с любимия си човек. Радвайте се на хубавото време и щастливото си ежедневие!

Рак
Цяла седмица очаквате да настъпи този почивен ден. Имате доста планове, които си залужава да реализирате. Не си стойте вкъщи, защото ужасно ще се изнервите заради някакви битовизми, които по принцип не ви интересуват.

Лъв
Наскоро се осъзнали, че някъде по пътя към успешната кариера сте забравили останалите си житейски приоритети. Бихте могли да наваксате - не е късно. Ще трябва обаче да положите доста усилия за целта. Бъдете сигурни, че си заслужава -в противен случай ще допуснете скуката да превземе живота ви.

Дева
Много силно искате да видите някой свой близък, а съдбата е благосклонна към това ваше желание. Пътищата ви ще се срещнат най-неочаквано! Бихте могли да помогнете на провидението като послушате сърцето си и се огледате наоколо.

Везни
Емоционалният ви баланс е нарушен от събития, които не зависят от вас. Все пак е важно да намерите сили и да се справите с проблемите си. Ако потърсите помощ от някого, ще разберете, че до себе си имате човек, готов да ви помогне на всяка цена.

Скорпион
Имате късмет напоследък - дори да не сте забелязали, съдбата е доста благосклонна към вас. Без особено много усилия водите спокоен живот и това ще продължава още дълго. Единственото, което се изисква от вас, е да не се занимавате с глупости, които да застрашат здравето ви.

Стрелец
Възможно е да попаднете на кофти хора днес. Те ще ви ядосат и ще ви накарат да се замислите, че близките ви всъщност не са толкова лоши, за колкото ги смятате. Настроението ви ще бъде лошо през целия ден, но събитията ще ви помогнат да оцените това, което имате.

Козирог
Попаднали сте на житейски кръстопът и все отлагате да вземете решение. Според звездите няма грешен и правилен път - просто ще стигнете на различни места, накъдето и да поемете. Възползвайте се от възможността за промяна и действайте смело.

Водолей
Дори да ви се струва, че тъкмо това е човекът за вас, провидението не одобрява тази връзка. Замислете се дали наистина всички компромиси си заслужават, защото от това зависи съдбата ви. Ако трябва, поискайте съвет от някого.

Риби
Предстои ви вълнуващо пътуване извън страната. Ще си поемете въздух и ще се откъснете от реалността, която обаче бързо ще започне да ви липсва. Посетете нови места и говорете с нови хора - това ще ви обогати като личност. А и спомените, които ще имате от това пътешествие, ще ви топлят цял живот.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay