Дневен хороскоп за събота, 16 май 2015

Какво да очаквате от почивния ден?

Дневен хороскоп за събота, 16 май 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Обичайното лежерно ежедневие в събота днес няма да ви бъде подарено. Макар че не сте на работа, сте затрупани с ангажименти, с които не сте успели да се справите навреме.

Телец
Днес ще получите признание, което очаквате отдавна. Това, че най-накрая го чувате, изречено на глас, ви кара да се чувствате невероятно и затвърждава вярванията и убежденията ви.

Близнаци
Очаровани сте от получаването на комплимент, който не сте очаквали. Не вярвайте сляпо на всичко, което чувате. Понякога хората са мили просто за да постигнат онова, което целят.

Рак
Настроени сте изключително войнствено срещу всеки човек, който срещнете по пътя си днес. Поведението ви не е правилно - никой не е виновен за лошото ви настроение. Освободете се от "демоните” в ума си, които сами сте настанили там.

Лъв
Ситуацията, в която се опитвате да удовлетворите интересите на хората около себе си, винаги приключва зле. Просто защото това няма как да се случи. Спрете да се стараете да блеснете в очите на околните и започнете да мислите за себе си.

Дева
Целият ден за вас е радостен. Изпитвате несравними емоции на щастие, които не бихте разменили за нищо на света. Насладете им се докрай - не се знае кога ще дойде техният край.

Везни
Затрупани сте с ангажименти както на работното място, така и извън него. Използвате всяка свободна от работа минута, за да се справите с натрупаните задачи и на моменти ви се струва, че няма да издържите на напрежението. Заредете се с още сили!

Скорпион
Събитие от сутринта, на което не сте обърнали особено внимание, се оказва ключово за развитието на вечерта. Тази случка ще внесе разнообразие в ежедневието ви - не се отказвайте от нея.

Стрелец
Ако искате да се справите с целите, които сте си поставили, на първо място трябва да вярвате в себе си. Къде е увереността, която обикновено ви тласка напред? Напоследък нямате вяра във възможностите си, а това е пречка, която трябва да отстраните.

Козирог
Колко скоро е прекалено рано за отказване от мечтите? Отговорът е: винаги! Следвайте целите си докрай и не позволявайте малки пречки да отнемат ентусиазма и бъдещето ви.

Водолей
Днес трябва да вземете решение, от което зависи не само вашето, но и благоденствието на човек, който едва познавате. Чувствате се неловко в тази ситуация, но няма как да избягате от отговорност. Помислете добре, преди да предприемете каквото и да било действие.

Риби
Няма нищо конкретно, което да ви притеснява, но се чувствате потиснати през целия ден. Сами не можете да си дадете обяснение за причината. Има и такива дни - просто се усмихнете и изчакайте да отминат.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay