Дневен хороскоп за събота, 16 септември 2017 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за събота, 16 септември 2017 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Днес сте изключително продуктивни и всичко ще бъде много по-лесно за вас, отколкото за останалите, с които работите или живеете. Днес е подходящият момент да дадете всичко от себе си и да направите нещата, които другите хора не могат.

Телец

Днес трябва да се погрижите за дома си, без значение колко работа или ангажименти имате. Не забравяйте, че дома и семейството винаги трябва да бъадт на първо място. Днес ще има много хора около вас, на които можете да разчитате и са готови да помогнат.

Близнаци

Днес можете да преживеете много неща и да свършите много важна работа, защото сте много трудни за разсейване. Ще бъде добре да се откъснете от всичко и всички, защото така ще дадете максимума от себе си.

Рак

Вашите енергийни нива ще бъдат много високи през целия ден, така че се възползвайте максимално от това. Ще откриете, че вашите приятели не могат да поддържат връзка с вас, но вие ще се справите и сами за известно време.

Лъв

Денят е много подходящ да се отдадете на работа в екип. Вашата добра социална енергия ще ви помогне да оставите егото си настрана, което ще ви бъде много от полза. Днес ще оцените стойността на консенсуса.

Дева

Оставете на вашето семейство да определи кое да е на дневен ред днес. Ще бъде много мил жест от ваша страна, без значение какъв е резултатът. Вашата естествена интуиция е да събирате хората на едно място днес.

Везни

Помогнете на приятел в нужда днес. Може да не сте в състояние да им помогнете с най-големите им житейски проблеми днес, но дори само присъствието им ще бъде успокояващо.

Скорпион

Вашата велика емоционална енергия ви дава възможността да се откажете от контрола върху някой аспект от живота си, без да се тревожите за последствията. Днес много неща ще се променят за вас.

Стрелец

Днес ще успеете да се синхронизирате добре с всички около вас- приятели, колеги, познати. За съжаление, може да се окаже, че сте твърде заети и нямате време да обърнете внимание на всички хора, на които искате да обърнете внимание.

Козирог

Днес сте изпълнени с положителна енергия и трябва да се възползвате максимално от това, защото ви предстои един страхотен ден, на който трябва да се насладите. Скоро всички пречки ще бъдат премахнати.

Водолей

Ако имате домашен любимец, посветете днешния ден на него. Ако пък нямате, обмислете идеята да си вземете или да помогнете на животно в беда. Енергията и любовта, които държите в себе си трябва да бъдат изразходени.

Риби

Вашият любовен живот е във възход, дори да не ви се струва така. Денят е подходящ да прекарате времето с партньора си или просто да се насладите на малко време със семейството си.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay