Дневен хороскоп за събота, 17 май 2014

Вижте какво са ви отредили звездите за днешния почивен ден

Дневен хороскоп за събота, 17 май 2014

Дори денят ви да е започнал зле, има надежда нещата да се оправят! Вижте какво са отредили звездите за вашата зодия днес, 17 май 2014 година.

Овен
По-добре е да си останете вкъщи днес, защото може да се окаже, че сте прекалено разконцентрирани и правите нещата грешно. Чудесен ден е да потърсите помощ от близките си.  

Телец
Опитайте да се свържете с вашата естествена същност - излезте сред природата или поне се разходете на свеж въздух. Вашата енергия е чудесна, но има нужда от правилните напътствия, за да излезе и да завладее хората.

Близнаци
Вашата енергия се движи по кръстосани пътища със събитията днес. Това прави дори лесните задачи по-трудни.

Рак
Балансът е всичко сега, затова се убедете, че всичките ви действия са добре регулирани днес. Нещата могат да станат малко припряни до края на деня, но ще се справите с всичко.

Лъв
Егото ви ще има нужда от внимание днес. Това не означава, че трябва да се молите за специално внимание. Просто помислете за постиженията си и ще отбележите гол в насоката, в която трябва.

Дева
Чудесна идея е да продължите със забравените си идеи или проекти. Сега е моментът да ги възродите отново, защото нещата ще са във ваша полза.

Везни
Чудесна енергия струи от вас днес. Насочете я към някои от любимите си хора или проекти. Всичко около вас е позитивно!

Скорпион
Започнете нещо ново днес, без значение какво. Направете го възможно най-скоро, защото ще ви донесе много незабравими емоции.

Стрелец
Днешният ден е този, в който трябва да правите нещата сами. Погрижете се и за личните, и за бизнес делата. Чудесен ден е да направите нещо, което никога не сте си представяли, че е възможно да ви се случи.

Козирог
Необходимо е да реагирате бързо, когато добрите новини идват. Лесно е. Енергията ви е перфектна за подобно начинание и трябва да се обградите с хора, които да ви помогнат.

Водолей
Днес не е ден, подходящ да си "давате зор”. Енергията ви е малко извън синхрон с хората около вас. Но е достатъчно, за да ви причини стрес.

Риби
Колегите ви правят живота много по-лесен, дори ако сте в почивен ден. Свържете се с човек с много големи идеи. Той ще промени живота ви.

За да следите вашия дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във фейсбук!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 17.05.2014|14:33
днес усещам че не ми е ден
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay