Дневен хороскоп за събота, 17 февруари 2018 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за събота, 17 февруари 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Днес сте човек на крайностите. Няма да има средно положение и баланс. Бихте могли да бъдете както добри, така и лоши. Всичко ще стане пак нормално съвсем скоро.

Телец

Вие знаете, че сте прави, но това не означава, че можете лесно да убедите околните в това. Достатъчно е да привлечете поне един човек на ваша страна, за да постигнете това, което желаете.

Близнаци

Прекарайте малко време с половинката си. Направете нещо за любовния си живот, ако искате да задържите човека до себе си. Денят е подходящ да привлечете неговото внимание.

Рак

Миналото ви ви настига за добро или за лошо. Ако искате да приемете спомени или хора от миналото ви, направете го, ако не просто ги игнорирайте и не позволявайте да влияят на сегашния ви живот.

Лъв

Ще ви е много по-лесно от обикновено да се справяте с емоциите си и с връзките си. Нещата се развиват в правилната посока и ще достигнете до правилните хора в правилните моменти.

Дева

Не се притеснявайте особено за нещата, които имате да свършите днес. Оставете всичко просто да се случва. Не позволявайте на никой да ви упреква за каквото и да било. Вие знаете кое е най-добре за вас. 

Везни

Както вие, така и вашите колеги и роднини сте фокусирани върху успеха. Днес ще бъдете в състояние да достигнете нови висоти и да постигнете големи успехи. Използвайте цялата си енергия. 

Скорпион

Наложете си ограничения, които обикновено не спазвате. Денят е подходящ за почивка и релакс. Не се притеснявайте за това, че няма да свършите нищо полезно, напротив- почивката е важна.

Стрелец

Днешният ден е предназначен за действия. Направете това, което искате, вместо само да мечтаете. Ще свършите изключително много неща, без дори да осъзнаете колко работа сте свършили.

Козирог

Тайната ви днес е, че искате да сте победители във всичко. Ако всички ваши близки са на ваша страна и ви подкрепят, няма да ви е трудно да сте първи навсякъде. Ще бъдете заредени с добро настроение.

Водолей

Някой ваш близък се държи като шеф днес и това ви изкарва извън равновесие. За щастие ще успеете да се справите с този човек, без да се стига до караници. Уверете се, че отношенията ви са ясни.

Риби 

Днес  ще се случи нещо много голямо, което ще промени мисленето ви напълно. Денят е подходящ да преразгледате вижданията си за нещата и да ги промените към по-добро.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay