Дневен хороскоп за събота, 19 април 2014

Какво да очаквате от днешния ден?

Дневен хороскоп за събота, 19 април 2014

Какво са отредили звездите за представителите на различните зодии днес? Прочетете своя дневен хороскоп, за да бъдете подготвени за събитията срещите, които ви очакват.

Овен
Комуникацията излиза на първо място по важност днес. Можете да очаквате успешно финализиране на сделки и преговори, ако говорите пред публика денят също ще ви донесе успех. 

Телец
Имате нужда единствено от почивка на някое тихо и спокойно място. Погрижете се за дома си или отидете някъде, където да се отдадете на комфорт и тишина. Ако се чувствате мързеливи, не се тревожете – скоро пак ще имате много енергия.

Близнаци
Прекрасен ден за социални контакти, за срещи с приятели или за работа с деца. Възможно е професионалните ангажименти да ви донесат напрежение и неудовлетворение, затова се концентрирайте върху себе си.

Рак
Днес контактите с хора са много по-важи за бъдещето ви от всякакви финансови операции и бизнес планове. Срещите с нови и интересни хора ще ви се отразят стимулиращо и ще ви помогнат да натрупате нови идеи.

Лъв
Навлизате в период на промяна и обновление, който ще разпали у вас творческа енергия и смелост да експериментирате. Срещайте се с приятелите си по-често, това ще ви вдъхновява и ще ви прави по-активни.

Дева
Откажете се от плановете си да се виждате с близки и приятели днес, както и от намерения да водите изясняващи разговори с партньора. Всяко подобно начинание ще претърпи пълен провал и няма да ви донесе никакво удовлетворение.

Везни
Днес преговорите трябва да бъдат водени по неофициален начин. Забравете за строго деловия тон и си позволете да смесите работата с удоволствието. Имате шансове да спечелите нови приятели.

Скорпион
Може да сте обзети от треска да променяте плановете си или дори принципите си. Решени сте да постигнете целите си и ще го направите на всяка цена. Денят може да се окаже изпитание за вашата издръжливост.

Стрелец
Най-важното за вас е да останете оптимисти днес, независимо от ситуациите. Подхождайте с чувство за хумор, шегувайте се с колегите – атмосферата ще има нужда от разведряване. Денят е добър да подобрите уменията си или да научите нещо ново.

Козирог
Днес е важно да научите, че рутинната работа също може да е приятна и удовлетворяваща. По-важното е да сте заобиколени от интелигентни, забавни хора, за да вървят нещата по-лесно. 

Водолей
Денят е предразполагащ за почивка, срещи с интересни хора и научаване на нови неща в процеса на разговори. Говоренето пред хора ще ви донесе известност и положителни емоции. Дружелюбни сте и това няма да остане незабелязано.

Риби
Интересен разговор ще ви помогне да подредите по-добре живота си. Време е да промените малко навиците си в работата, затова разговаряйте с колегите, организирайте по-добре календара си със срещи или просто си сменете картинката на работния десктоп. 

За да следите своя дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay