Дневен хороскоп за събота, 20 август 2016

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за събота, 20 август 2016

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Едно от най-дълбоките ви тайни ще излезе наяве днес. Не се сърдете на човека, който я е издал, не го е направил умишлено.

Телец

Днес се забавлявайте с приятели. Всички, които са около вас ще са в добро настроение, стига да сте наоколо.

Близнаци

Днес сте в настроение за промяна. Нищо драстично, само колкото да разберете, че не е задължително всичко винаги да е едно и също.

Рак

Днес ви е доста трудно да взимате решения. Но това не означава, че не сте решителни, просто се нуждаете от повече време да осмислите нещата.

Лъв

Отлагате покупка от дълго време? Няма какво повече да чакате. Извадете парите на масата и вземете това решение. Крайно време е.

Дева

Има човек, който иска да е по-близо до вас, но вие още не сте готови за интимни отношения. Днес е един от онези дни, в които искате всичко да се случва по вашия начин.

Везни

Днес е добър ден за връзката ви, но за кариерата не особено. Ще ви се наложи да работите усърдно днес, но това ще ви се отплати по-късно.

Скорпион

Енергията ви ескалира днес, но се уверете, че не натоварвате някой приятел или роднина днес. Внимателни сте към другите, но не забравяйте и днес да се уверите, че всичко е наред.

Стрелец

Любовният ви живот ще достигне своята връхна точка днес. Може би ще срещнете правилния човек. Или вашият партньор ще направи нещо страхотно.

Козирог

Трябва да направите промени в семейния бюджет. Вие и семейството ви вече гледате по друг начин на парите. Подходящ ден за ново начало е.

Водолей

Трябва да се отворите повече към един специален човек в живота ви-може да пропуснете някои сигнали, които се опитва да ви изпрати. Всичко друго може да почака.

Риби

Имате по-голяма мрежа от контакти, отколкото предполагате. Днес денят е подходящ за срещи с по-далечни познати-приятели на приятели и т.н.

0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay